smart-watch

„smart“ – Јефтини паметни сат са бољим процесором и перформансама

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: b92

  • После модела G8, произвођач No.1 лансиратиће нови модел паметног сата који ће носити логичан назив G9.
  • Ради се о знатно унапређеном уређају.

Јефтини паметни сат са бољим процесором и перформансама

G9 је први паметни сат те компаније који ће имати GPS технологију за праћење кретања. Велика новост је нови MTK 2502 процесор који може да ради у два мода, „Phone“ и „Tethering“.

Тај чип подражава SIM картицу, тако да можете да зовете директно са самог сата или преко Bluetooth-a.

Друга важна особина овог сата су фитнес опције, па тако њиме можете мерити откуцаје срца, спавање, итд. Ту су и обавештења које можете да примате са вашег паметног телефона.

Уређај сам по себи није нешто посебно дизајниран, што и није његова предност. Ипак, несумњиво се ради о корисном уређају који неће имати високу цену.


Кључна реч Агенде 21: „smart

  • Кључна реч Агенде 21 (2030 УН) је реч „smart„: умрежавање „паметних“ уређаја који комуницирају међу собом

Нови поредак је осмишљен као систем тоталне контроле светске популације, за шта је задужена (зло)употреба технологије. Кључна реч Агенде 21 (2030 УН) је реч „Smart„, термин који означава умрежавање „паметних“ уређаја који комуницирају међу собом – без знања људи који их „користе“.

Технолошки генерисана, али невидљива мрежа комуникације подразумева масовну употребу „паметних“ уређаја за глобални систем размене информација. За потребе војне агенције DARPA, CIA је 1999 године основала компанију „In-Q-Tel“ заслужну за пандемију „паметне“ технологије.

Мејнстрим медији и друштвене мреже су здруженим снагама „паметну“ технологију наметнуле као заштитни знак глобалног тренда. Таблети и паметни телефони сa GPS системом функционишу као „наногице“ за праћење, а бесплатне алатке инсталиране на уређаје су задужене за „чисту савест и миран сан“ грађана глобалног села.

Паметна технологија је ту да заједно са „real time“ обрадом информација са друштвених мрежа онемогући било какав облик озбиљнијег отпора систему. У Америци се бескућници прослеђују у FEMA кампове, који су модерна верзија нацистичких конц-логора, а слична судбина чека и многобројне „жртве транзиције“ наредних година и у Србији.

„Smart“ технологија није измишљена да би људи живели боље – већ да би се лакше котролисала маса „бескорисне класе“.

Кључна реч Агенде 21: „smart“ | Мали инструмент „великог брата„

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia