magazin-tabloid-371-naslovi-dodje-vreme-da-i-neli-krene

Наслови: Магазин Таблоид број 371 | Уводник, Дође време да и Нели крене

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Уводник: (Пр)осудите сами

На старим гранама

Милован Бркић

  • У петак, 2. септембра, Велика пропаганда лажи јавила је да је БИА ухапсила хрватског шпијуна, да му је одређен притвор.

Зашто баш сад БИА то чини, а зна за активности ухапшеног неколико година. Зашто га није спречила да у Хаг отера девет српских официра. И најважније питање, зашто то није урадила Војно-безбедносна агенција, јер је реч о бившем официру и кривичном делу учињеном према Војсци Србије и њеним припадницима? Да ли то Вођа хоће да опере руководство ове Агенције од свих прљавштина и криминала. Пустио сам најмање десет текстова у којима сам описао како врх БИА активно шпијунира за америчке, енглеске, немачке и француске тајне службе. За новац. И из престижа!

Није никаква тајна да је најјача, најбројнија, најмоћнија служба у Србији, Војна сигурносно обавештајна служба Хрватске. У Војводини њен рад плаћају Петар Матијевић, Мирко Дуброја и Војислав Гајић, држављани Хрватске, избегли за време грађанског рата, и Александар Милованчев, рођен у Грацу у Аустрији, криминалац опште намене и издаје у свакој прилици. Све то знају у Врху СНС-а, али су они још на слободи. Да ли ће Извршно веће Војводине, на челу са Игором Мировићем смоћи снаге да се обрачуна са овим типовима?

У централи БИА на Бањици и у Регионалним центрима у Београду и Новом Саду најутицајнији су хрватски обавештајци. Срби, избегли из Крајине, или Хрвати који то раде из националних побуда. Њих је мање од Срба!

  • Слутим зло време.

Шешељ се огласио преко Велике пропагандне машине оптужујући, потпуно лажно, ко је кога убио у Београду и Србији, уносећи злу крв. Нека се грађани не питају зашто нам се гладна деца вешају, него ко је кога, пре две деценије, и по чијем налогу, убио. Војвода је увек служио господарима који плате.

Стање у Србији и Хрватској је налик деведесетим годинама прошлог века. Тамо где влада сурова глад и безнађе, мира нема. Лако је посвађати гладне народе. И Хрвати нису ништа у бољој ситуацији. Беже главом без обзира из државе, да се клоне беде и безнађа. Посла нема ни тамо, ни овде. Постоје само олигархије које се навијају у иностраним центрима, а пљачкају сопствене грађане, до мере неукуса.

  • Све мирише на деведесете. Посвађали су нас, сада теже да нас наоружају, а онда ће да нас мире. И то траје вековима.

Пропадање: Приватизација, распродаја и уништавање богатства

Друштвена предузећа у Србиији су у 2002. години, када је почео овај приватизациони суноврат, имала 680.000 запослених, а сада у њима ради свега 286.000 запослених. У инвестиције из приватизације требало је уложити 1,1 милијарду евра, али је уложен симболичан износ. У последње четири године није уложено ништа. У социјални програм задњих дванаест година није уложен ни динар. Нова економија заснована на илузији власништва и приватизације је велика национална финансијска превара, констатује у свом ауторском тексту за Магазин Таблоид, познати економиста професор др Слободан Комазец

Проф. др Слободан Комазец

  • Неолиберални концепт, безрезервно и некритички прихваћен од Владе Србије, учинио је своје. Приватизација, дерегулација тржишта и оштро резање потрошње (посебно социјалних расхода) су, познато је, основни стубови неолиберализма.

Неолиберализам и тржишни фундаментализам као идеологија и економска политика запљуснули су највећи део земаља у свету. Многе од њих су (попут Србије), на жалост, некритички прихватиле основне ставове ове неолибералне догме као оперативне апаратуре глобализације. Брза и свеобухватна приватизација саставни део или један од четири стуба неолибералног модела развоја.

Масовни убица, уплашеног лица

  • У сусрет јесењим ужасима: нова поскупљења и нови јуриш Вучићеве владе на сиротињу

Масовним подизањем цена свих основних животних намирница, струје, комуналија, путарине, здравствених услуга и разним отоманским харачима које свакодневно „креира“ примитивна Вучићева бирократија, Србија улази у девети круг пакла. Не буде ли у најскорије време дошло до масовне грађанске непослушности и колективне самоодбране, из тога пакла ће само ретки изаћи. На сцени је последњи велики покушај Вучићеве власти да на препад, застрашивањем и претњама, узме још коју милијарду евра и потраже уточиште након неизбежног хаоса који следи.

Милица Грабеж

У току је спровођење најсуровијег терора над грађанима новим поскупљењима струје, хране, одеће, обуће, здравствених услуга, лекова, енергената, комуналних услуга…Злочиначки план Вучићеве владе подразумева да до краја године овим поскупљењима још више обезвреди плате и пензије.

Усамљени јахач на метли

  • Шизофрени српски премијер све је (само)изолованији

Изборном крађом Александар Вучић је намакао већину у Скупштини, два и по месеца је склапао „борбену“ владу и, на крају, кад је нашао излаз из тог лавиринта, нема појма где се налази. Са свих страна је притиснут проблемима које не уме да реши, пријатељи из Вашингтона и Брисела су га се одрекли, у Москви га нису прихватили, комшије из Сарајева јавно тврде да је суицидни лажов, из Загреба му поручују да је шака јада, а у Приштини га подржава само фамилија Муслиу, пише колумниста Магазина Таблоид Предраг Поповић, бивши уредник Дневног Телеграфа, Национала и Правде и дугогодишњи Вучићев сарадник и пријатељ

Предраг Поповић

У Србији, свом личном феуду, стоји још горе. Узалуд му истраживања Ипсоса и Цесида, медијска подршка „Информера“, „Курира“, Пинка и осталих напредњачких механизама за колективну хипнозу, узалуд и полицијско и правосудно насиље над опозиционарима и осталим нормалним грађанима, Вучић зна да су маске пале, да су сви схватили да је цар го. Зато није смео да изађе на бину и поздрави освајаче олимпијских медаља, знао је да би био дочекан с традиционалним српским поздравом „Вучићу, педеру„.

  • Зато и не иде на утакмице Црвене звезде, нема снаге да слуша како „Делије“ скандирају принцу престолонаследнику Данилу:

„Ја сам мали психопата, Вучић ми је тата“

Хакери разбили Сороша

Славко Протић-Дрински

Све што се сумњало у Џорџа (Ђерђа) Сороша, мумију и бесмртног нацистичког сарадника, живу Атилину реинкарнацију која више ни у Мађарској не може да се нађе, изашло је на видело; хакери су га коначно разбили и хиљаде његових тајних докумената су изашли на видело. Према овим документима се види да је са 33 милиона долара финансирао страсне расне немире у Фергусону, продужене за подржавање Црни животи маре, а све за рушење Америке изнутра.

Такође је финансирао штампање и растурање приручника за избеглице (и терористе међу њима!) како да илегално уђу у Европу. То такође објашњава како су мушкарци без породица били пуни пара. Све ово је изазвало велику реакцију у Америци где су га назвали "богаташем који гради хаос", "државним непријатељем број 1" и "највећим злом на планети"

Дође време да и Нели крене

Пише: Нела Кубуровић, министарка правде у одрастању

  • Мој избор је био за неке изненађење, а за оне који познају премијера Вучића и није. Млада сам и ускоро ћу и да одрастем.

Али, раја није задовољна. Из Сарајева сам, контам да је раја увијек, ба, незадовољна када млада жена постане важна другарица. А ја сам се, ба, доказала у Првом општинском суду у Београду. На многим сам столовима лежала. Председник суда Војкан ме је пробао у свим позама.

"....Овај нас све понижава, доводећи на чело једног од најважнијих министарстава лица без икаквог релевантног радног и животног искуства и обавезно без породице. Прво оног надобудног лизача Антићевог чмара, а сада ову старлетанку...Влада нам је пуна педера, слина и старлета. Чиме је ово Србија заслужила? А струка ћути ни да бекне. Где су уважене судије, тужиоци, професори права. Ћуте, уплашени за своје гузице."
  • А колико сам млада и препаметна, говори и моја изјава коју сам истом дала истог дана да ће се Министарство правде трудити да Устав Србије буде измењен до краја 2017. године, а да пре тога мора бити промењен и начин избора носилаца правосудних функција.
"...Шта ће бити прво: кредит Светске банке за још једну 'реформу' правосуђа, или брисање Косова и Метохије из Устава?'' - пита се на блогу један, кобајаги, значајан писац.

Када сам постављена за министрицу, зове ме једна јараница из Сарајева, заједно смо дошле из Сарајева, баш смо добре јаранице и каже ми – јадна бона што мање говори. Знаш да смо факултете завршили и високо се попеле зато што смо често клечале и уста су нам била увек пуна сперме. Ћутање је злато, каже она, контам да је хтела да ми каже да су гадна времена.

Све је чупаво. Покушавам да променим у кабинету сараднике. Довела би неког младог мераклију, мишићавог да ме зграби, ту на столици, да се и ја осетим женом, онако, на босански начин да ме довати. Доста сам се ја, јадна бона, напушила тим чичама, који чим те виде, одмах мораш пушити. Ваљда ћу, контам, моћи себи приуштити да доведем једног свог колегу са факултета. Јој што сам га вољела, али шта, није имо ни за кафу. Није имо’ где да ме изведе, а мени се није у парку терало. Сад ћу га, кажем ја себи, довест’, па не била ја Нела.

Извор: Таблоид – лист против мафије

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia