ruski-hakeri-naslovi-sputnik

Хакер који је открио силовање иде на суд | Наслови: Спутњик

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Наслови: Спутњик

Хакер који је открио силовање иде на суд

  • Шеснаестогодишња девојчица је силована 2012 на средњошколској забави у Стјубенвилу у америчкој држави Охајо. Инцидент је забележен преко инстаграм фотографија и твитова присутних, али га је школа заташкала.

Тек након што су два хакера, члана Анонимуса, упала на веб-сајт фудбалских навијача, откривени су докази и силоватељи су идентификовани. Малик Ричмонд и Трент Мејс осуђени су на две године затвора за напад.

Дерки Лостатер, који се изјаснио да није крив, могао би да добије 16 година затвора због нарушавања Закона о компјутерским преварама и злоупотребама из Регановог доба.

„Према Закону о компјутерским преварама и злоупотребама, Дерик је би могао да добије потенцијално већу казну него силоватељи“, рекао је Лостатеров адвокат Тор Екеланд.

Прочитајте цео текст на: © Sputnik

https://rs.sputniknews.com/drustvo/20160915/1108124150/haker-sud-silovanje.html

Нова открића руских хакера: Још допингованих освајача медаља!

  • Руски хакери који су „провалили“ у тајне документе Светске антидопинг агенције (ВАДА) објавили су данас да су недозвољена средства користили британски бициклисти Бредли Вигинс и Крис Фрум, чешка тенисерка Петра Квитова, Американка Бетани Матек Сандс и други познати спортисти.

Међу њима је укупно 11 освајача медаља из Рија, као и бацач диска Роберт Хартинг, голферка Шарли Хал, рагбисткиња Хедер Фишер и веслач Сем Таунзенд.

Сви они су, по истом принципу као и Серена и Венус Вилијамс и гимнастичарка Симон Бајлт, недозвољена средства, уз дозволу ВАДА, користили у медицинске сврхе, а ти документи су касније стављени под вео тајне.

Према неким изворима, руски хакери из групе Fancy Bears' HT имају податке о укупно 29 спортиста.

Прочитајте цео текст на: © Sputnik

https://rs.sputniknews.com/svet/20160915/1108124846/ruski-hakeri-doping-sportisti.html

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia