Ajk predstavio svet u saci mocnika - i fejsbuk radi za pentagon

Ајк представио „Свет у шаци моћника“: и „фејсбук“ ради за Пентагон

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: Д. Матовић | Вечерње Новости

Ајк представио „Свет у шаци моћника“: и „фејсбук“ ради за Пентагон

  • Теоретичар Дејвид Ајк представио у Београду књигу „Свет у шаци моћника“, у издању „Новости“. Највише користи од распада Југославије и СССР имале су Америка и Велика Британија.

СВЕТОМ влада паукова мрежа у чијем центру је сам паук. Свака одлука која се негде донесе спроводи се свугде у свету. Иста врста људи, исто размишљање и политика су на власти на различитим местима и потичу из исте мреже и структуре. Европска унија, Уједињене нације и НАТО само су одраз те “паукове мреже” која тежи централизацији власти.

Одлуке о свему доноси шачица људи, а амерички председник Доналд Трамп и његов супарник Хилари Клинтон део су исте мреже која влада светом. Чак и кад се промени власт, долазе политичари из других странака који раде исто што и њихови претходници.

Ово је рекао најпознатији теоретичар завере Британац Дејвид Ајк на представљању књиге “Свет у шаци моћника”, данас, у београдском “Медија центру”. Најновије издање Компаније “Новости” и куће David Icke Ser савремени пророк Ајк потписиваће данас од шест сати у књижари “Делфи” у Студентском културном центру. Човек чија се предвиђања, нажалост, често остварују, одржаће у суботу предавање у Сава центру.

Владари у сенци, који желе да владају већином по принципу “завади па владај”, стварају конфликте на Балкану – наставио је Ајк. – Онима који би да владају не иде у прилог да се људи слажу, већ да ратују. Још је деведесетих година на Западу постојала идеја о распаду Југославије и Совјетског Савеза како би дошло до апсорпције новонасталих држава у ЕУ и НАТО. Највише користи од тога имале су САД и Велика Британија. Не треба гледати кога су довели на власт већ кога су склонили с власти. Кроз демократију коју Запад спроводи, у НАТО и ЕУ апсорбују се мале државе настале од Југославије и СССР-а.

  • Ајк је истакао да је НАТО осмишљен као организација која има одбрамбену улогу, а заправо је монструмски и терористички савез.

НАТО је злочиначка организација, део глобалне културе, која жели да уништи појединачне културе – рекао је Ајк. – На просторима Балкана одређене културе таргетиране су због своје историје. Албанска влада представља сателитску владу Америке и делује по њеним инструкцијама. Иначе, победа Доналда Трампа и раст популарности Марин ле Пен у Француској ме не изненађују. Тамо где естаблишмент не слуша људе, где није у стању да препозна њихове страхове, дешавају се радикалне промене у политичким системима.

Најгласнији заговорник теорије светске завере указао је на опасност од паметних телефона и њиховог утицаја на рад мозга, који се назива “дигитални хероин”. За “Гугл” и “Фејсбук” рекао је да су продужена рука организације ДАРПА, која је под надлежношћу америчког Пентагона.

Уредник издавачке делатности наше компаније Миломир Краговић захвалио је Aјку зато што је дошао у Србију, која је баш тај полигон где су се спровели сви експерименти овог света о којима пише, и истакао:

– “Вечерње новости” су српске народне новине и ми годинама говоримо о свему ономе што успешно, већ деценијама, разоткрива Дејвид Ајк. Импресионира ме храброст аутора који пророчки упозорава на то шта ће се дешавати на овој планети.

ХАШКИ ТРИБУНАЛ ЈЕ ШАЛА

ПОЗНАТИ теоретичар завере Ајк је на конференцији за новинаре истакао да Хашки трибунал, у коме су углавном осуђени Срби, не обавља функцију због које је основан.

Хаг је заправо једна велика шала – тврди Ајк. – Да тај суд ишта вреди били би осуђени многи ратни злочинци, а не само они против којих је Запад. Први би због својих злочина био осуђен бивши британски премијер Тони Блер. Покренуо је многе катастрофе, многа убијања. Много људи и многа друштва нестали су због њега. Због штете коју је нанео заслужио је да буде бачен у Атлантик.

БЕЗ ПУТИНА ЈОШ ВЕЋА ЛУДНИЦА

– ВЕЛИКА памет долази из Русије – наглашава Дејвид Ајк. – Драго ми је што постоје Владимир Путин и Сергеј Лавров. Мислим да би овај свет био много већа лудница да нема њих. Они указују на многе глупости и ужасе који долазе из Америке. Да није Путина, Исламска држава би надвладала, а Американци би их пустили.

Зоран Рапајић, директор издавачке куће “Адмирал букс” и David Icke Ser, који већ годинама објављује Ајкове књиге код нас, испричао је да се готово деценију чекало на његов долазак у Србију. Он је захвалио писцу што је изабрао да 65. рођендан обележи баш у Београду.

Џорџ Орвел је у свом роману “1984” можда измаштао један свет тоталитарног друштва који не постоји, а Ајк је доказао да тај свет, у ствари, постоји и да је милион пута суровији – каже Драган Вићановић, уредник “Трећег ока”, који је приредио “Свет у шаци моћника”. – Прича о владарима из сенке је комплексна и нико као Ајк није успео да сакупи толико података, да их истражи и повеже. Фрапантни су подаци о крвним везама тих владара. Ајк је пронашао да су 34 америчка председника од 45 у крвном сродству са Карлом Великим. То су егзактни и доказиви подаци.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia