agenda-21-u-alek-bunaru

Агенда 21 у Алек-бунару

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Одлуком скупштине општине Алибунар, пољопривредним произвођачима је скоро забрањен узгој стоке. Уредбом скупштине општине драстично је ограничен број домаћих животиња које пољопривредници смеју држати на свом имању.

Председник општине из владајуће СНС тврди да се ради „о завођењу реда“, али уредба је много ближа „стављању тачке“ на глуп и затуцан народ. Локална привреда запошљава само 150 особа, а највећи део становника Алибунара живи од пољопривреде, те их ограничење узгоја стоке лишава основног прихода за живот.

Агенда 21 у Алек-бунару

Спорном одлуком општине „Алек-бунара“ дозвољено је држати максимално 10 свиња, оваца или коза или до 60 комада живине. Одлука не треба да чуди ако се зна изјава премијера да су:

„српски сељаци нерадници који раде само 20 дана годишње“

Куриозитет је да се лимитирање узгоја стоке поклапа са најавом доласка Немачке корпорације „Тенис“. Такозвани меморандум о разумевању потписали су министар Сертић и Данијел Нотброк испред „Toennies Holding GmbH“. Немачка корпорација је највећи је произвођач меса у Европи која свој долазак очигледно условљава елиминацијом конкуренције у виду индивидуалних пољопривредних произвођача.

Премијер Вучи је истакао да Немачка компанија својим радницима прави вртиће за децу, а од свињских отпадака прави лекове. Чињенично стање је да не само „Toennies Holding GmbH“, већ и остале „стране инвестиције“ долазе првенствено због најјефтиније радне снаге у Европи.
пољопривредницима забрањују узгој стоке – долази немачка фирма „тенис“

Србија је постала „suicide factory“ држава, са режимом довољно аутистичним да „стране инвестиције“ финансира буџетским новцем грађана. Један од примарних услова доласка међународних корпорација је елиминација сваког облика домаће конкуренције.

Свеједно FIAT, Philip Morris, IKEA или сада „Toennies Holding GmbH“ предуслов доласка на домаће тржиште је монопол – без конкуренције. Срамотно ниске субвенције аграру само су једна од мера предузетих да се пољопривредницима олакша одлука око продаје земљишта странцима.

  • Користећи „Фабијанову стратегију“, држава је вишегодишњим изнуривањем довела народ у немогућност пружања отпора – са главом на пању и секиром у виду харача високо у ваздуху

Подизање пореза и такси, манипулација временских услова системом HAARP и нов харач у виду легализације објеката суптилне су методе преузимања обрадивог земљишта за рачун мултинационалних корпорација. Агенда 21 (не)одрживог развоја предвиђа „транспаренту транзицију“ приватне имовине – укључујући и обрадиво земљиште, у корпоративно власништво.

Пољопривредници Алибунара су лакмус-тест режима, који ће општинским уредбама бити примењен на државном нивоу. Пуста српска села постаће још празнија, али то је само колатерлна штета преузимања од стране међународних корпорација, помоћу „страних инвестиција“ финансираних нашим парама.

"Hunger Game" друштво: они живе - народ гладује.

© Анонимни | Anonymous Serbia

http://www.rtv.rs/sr_ci/ekonomija/aktuelno/alibunar-paori-nezadovoljni-odlukom-opstine_687064.html
http://rs.n1info.com/a55263/Biznis/Tenis-i-Vlada-Srbije-potpisali-memorandum.html
http://www.srbijadanas.net/srpski-seljak-vucicu-spasi-srbiju-i-ubi-se-vucicu/
http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-u-srpskim-medijima-se-vodi-hajka-protiv-dolaska-tenisa-srbima-nije-u-interesu-da-se-razvija-stocarstvo.html
http://www.rtv.rs/sr_ci/ekonomija/aktuelno/u-alibunaru-teraju-paore-da-pokolju-stoku_686812.html
http://www.vaseljenska.com/ekonomija/alibunar-ogranicava-broj-domacih-zivotinja/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia