Smirivanje mase - Poslusnost i mikrotalasno oruzje - Svetozar Radisic

Смиривање „масе“: послушност и микроталасно оружје

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Аутор: Проф Др Светозар Радишић

(Текст од Августа 2005 године)

Послушност и микроталасно оружје

 • Др Бери Трауер британски физичар специјализован за микроталасну технологију, који је радио за британску војну морнарицу и био је члан британске тајне службе МИ6, решио је да понешто ода у вези с убитачном микроталасном технологијом.
 • Према његовим речима, под окриљем Светске здравствене организације (СЗО) у владиним агенцијама за јавно здравство, само 20-так људи ће починити најгори геноцид који је планета Земља икада видела, не само на људима, него и на животињама и биљкама.
 • Узроковаће веће уништење од глобалног рата. Реч је о „Смарт Метер“ уређајима који се све чешће стављају у домове људи.
Ти уређаји могу назирати све особе у кући. Бележе и чују сваку реч која се изговари. Мере ниво хормона. Са 75 метара удаљености, мере мождану активност и могу закључити како се ко осећа. На пример, ако се неко замери некоме у влади, могу злоупотребити свој положај и циљати чак и на појединца.

Микроталасно ‘смиривање маса’

 • Тај систем се већ продаје у 150 земаља с потврдом да је сигуран. Др Трауер је дао интервју Дебори Теверс за интернет страницу stopthecrime.net и био веома забринут:

„Знам како ће људи умирати, јер ће се то објавити. Жене ће добити рак дојки, имати абортусе; свашта ће се догодити“.

 • Лист „Политика“ је 31. јула 2005. преузела вест објављену на Интернету на сајту ABC NEWS ONLINE у вези са употребом микроталасног оружја у Ираку.

Вест о томе да ће људи убудуће бити с предумишљајем изложени усмереној електромагнетној енергији није побудила заинтересованост јавности у Србији. Нису реаговали ни људи у администрацији, ни научници, ни новинари, ни обични људи. Нико! Да ли је истина да наведено оружје постоји? Да ли ће се то оружје употребити следеће године само у Ираку? Да ли је та намера опасна за људски род? Зар су људи толико незаинтересовани за будућност својих потомака? Објављено је, да су научници запитани како се заштитити од оружја са микроталасним зрацима које ће САД користити ради контроле народних маса.

 • Поменута је примена новог оружја названог Active Denial System. Пентагон је тај систем сврстао у неубојна оружја.

Реч је о војном оруђу чији антенски склоп усмерено зрачи. Фреквенција зрачења је 95 гигахерца. Ти зраци усмерени према људима (побуњеницима) изазивају прегревање организма и несносан бол у року од пет секунди.

Према часопису New Scientist тестирање новог оружја обављено је у ваздухопловној бази Kirtland у држави Њу Мексико. Учесници тестирања, у улози побуњеника, морали су да скину наочаре и контакт сочива, не би ли сачували своје очи и да одбаце све металне предмете и метални новац из одеће, јер су ти предмети појачавали ефекте зрачења на њиховој кожи.

Нил Дејвисон, координатор пројекта неубојног оружја у британском универзитету Bradford, запитао се „шта ће се догодити уколико неко од побуњеника не успе да се уклони испред усмереног зрачења… остају ли трајне последице и да ли постоји одговарајућа заштита од усмереног зрачења?“ У часопису је предвиђено да ће верзију микроталасног оружја, монтираног на возило, по имену Sheriff, применити снаге САД у Ираку 2006. године.

Наговештена је и могућност израде преносног микроталасног оружја, које ће употребљавати маринци и полицајци Сједињених Држава.

Микроталасно оружје је реалност

Вероватно једини пропуст аутора вести, под насловом „Микроталасно оружје које се користи у Ираку забрињава научнике„, је то што није речено шта изазива повећање температуре људског организма за један степен. На пример, научно је доказано, у експериментима са животињама, да се неке ћелије мозга скувају када се загреју за један степен Целзијуса, и да „прегревање“ изазива рак мозга.

 • Осим тога, електромагнетним зрачењем могуће је изазвати физиолошке и хормоналне промене у живом организму.

Доказ о постојању микроталасног оружја потврђује чињеницу да простор, условно речено, нестаје, тако што су домети опасних уређаја и оружја обухватили планету. Више нема могућности да се човек заштити од физичких и енергетских напада заклањањем иза зида. Електромагнетни талас од једног херца (један циклус у секунди) има таласну дужину од 300.000 километара. Радио талас креће се брзином светлости – 300.000 километара у секунди. Екстра ниске фреквенције продиру кроз Земљину куглу.

 • Линдон Х. Лароча Јуниор први је поменуо оружје, које је усмерено на виталне функције у људском организму:

„Суштински савремена средства омогућавају нам да откријемо и меримо локализоване кохерентне импулсе у рангу кванта емисије, уводећи нас тако у нешто што се данас зове ‘нелинеарна спектроскопија животних процеса’. Поређење резултата постигнутих на тај начин у биолошким истраживањима, са наученим лекцијама из високоенергијске физике и слободне снаге плазма стања, јесте кључ нацрта стратешког и тактичког антиперсоналног офанзивног оружја и његове примене“.

Војни аналитичари и познаваоци оружја знају да је реч о оружју које је усмерено пре свега на човеков мозак, а потом и на његове друге виталне органе.

Да у томе нема ничег мистичног, да је отворено ново (у)бојно поље, и да су нова оружја усмерена према ћелијама људи и, посебно, према ћелијама мозга, може да се схвати после проучавања физиологије човека, коју су деструктивци очевидно добро проучили.

Бројни су докази да примена енергетских уређаја и оружја може угрозити људски организам и његов мозак.

Др Лариса Фотина је доказала да су мисли и емоције људи енергетске и материјалне, што објашњава могуће утицаје физичких средстава у тзв. холографској (мисаоној) сфери. Француски научници Етјен Гије и Кристина Арди су у истраживањима доказали да молекул ДНК на даљину преноси сигнал дате фреквенције. Доказали су и да спирала унутар молекула вибрира, да се њена вибрација преноси на даљину и да та вибрација може да се трансформише у материју. Закључком да је околина хармонизатор енергетских процеса, довели су у везу космос са човеком, али и са његовим изумима. Њихова истраживања указала су на неспорну везу људи и уређаја. Генадиј Малахов је указао на изузетно значајан природни феномен да се, с обзиром на то да је мисао врста енергетског поља, електричним пољима може управљати и помоћу свести.

Наведени ставови отварају до сада затворено и мистификовано подручје истраживања моћи мисли. Нешто упућенији и радозналији људи дознали су, да су истраживања у вези с енергетским утицајима на човека постојала и раније. Јуриј Ј. Воробјовски је у једној од својих књига навео да је „Независимаја газета“ још 1991. године објавила да су ЦИА и КГБ потписали 24. септембра 1990. споразум о заједничкој контроли над психотроником.

 • Документ је заведен под бројем 174-90/16, а потписали су га Н. Крјучков и К. Вајнбергер.

Воробјовски је у својим радовима навео и неке од пројеката, који су потврда могућности да се електромагнетном енергијом непосредно утиче и на мозак људи. Он је забележио да је Игор Вадимович Могила у часопису «Труд» потврдио постојање генератора-појачивача-ласера, који ради у опсегу од 10 до 150 херца. Према речима Могиле, тај уређај већ на 10 до 20 херца производи инфра-звуке који «погубно делују на све живо». У вези с тим, објављена је и шема пројекта „Градијент-1“ насталог у одељењу медицинске технике једног од „обележених“ руских института.

Да се у Русији истражује примена психотронике може се закључити и на основу истраживања професора В. Седлецког, који је написао саопштење о формирању психотронских поља уз помоћ изванхоризонталних радиолокационих комплекса. Може се то схватити и на основу истраживања у Космичком предузећу „Енергија“. Познато је да је руски научник Р. Рудаков моделовао психо-генератор (помиње се на сајту: Psyho Generator v0.2 http://freesoft.ru/?id=80821). Реч је о уређају који емитује космичке зраке.

Познато је и то да су Апарат за лечење неуропсихијатријских и соматских болести топлотом, светлошћу, звуком и VHF електромагнетним зрачењем, пријавили Л. И. Рабичев, В. Ф. Васиљев, А. С. Путипин, Т. Г. Илина, П. В. Раку и Л. П. Керници. Тај уређај патентиран је у САД 20. новембра 1973. године (US patent #3,773,049), а амерички научници назвали су га «совјетска машина за испирање мозга».

Најопаснији је утицај на мозак

 • Колико су научници близу сазнања, на који начин електромагнетна енегија утиче на људе, може се закључити на основу анализе наведеног патента.

Уосталом, о истраживању руских научника објављен је садржајан текст у часопису „Nexus“ под насловом „Tehnology to Boggle Your Mind“, у октобарском броју из 1998. године. Руски научници, посебно Александер В. Трофимов, потврдили су да се биолошки процеси у живим организмима могу усмеравати помоћу магнетних поља, односно да се електромагнетни процеси у организму могу оптимизовати.

Влаиљ П. Казначејев је доказао да се у ћелијама људи спинско-торзиони процеси претварају директно у електрични потенцијал. То је најчвршћи доказ о могућности да се на људе утиче електромагнетном енергијом, а у случају злоупотребе електромагнетним инструментима и оружјем.

Познато је да систем ХААРП, који се налази у војној бази на Аљасци, производи и екстра ниске фреквенције од 0,5 до 300 Hz. Систем, према објављеним подацима, може да омета „нормални“ рад мозга на одређеној територији, деловањем зрацима у фреквентном опсегу од 0,5 до 30 херца. Стручњацима у Институту за истраживање јоносфере, који се налазе у антиракетној војној бази, познато је да се на нижим фреквенцијама може утицати на људски мозак/свест.

 • Реч је о фреквенцијама које одговарају такозваном алфа или бергеровом ритму (од осам до 12 херца).

Људски мозак је у резонанци са Мајком Земљом

 • Мозак вибрира на тим фреквенцијама за време психичке опуштености. У приближно истом фреквентном опсегу могу се изазивати и земљотреси или се ублажавати њихово дејство.

Научно је утврђено, да је фреквентни опсег од 400 до 450 MHz оквир истинских основних вибрација људског организама. Зато је изузетно важно на којим фреквенцијама раде уређаји у човековом окружењу.

Пристон Николс је на сајту http://www.time-travel.com/skybooks/ објавио да је др Николас Бегић ухватио сигнал система ХААРП на фреквенцији 435 MHz, на основу чега је закључио да се примењује контрола ума помоћу наведеног система. Иначе, поменути фреквентни опсег је за истраживаче људског понашања – „прозор према људској свести“.

Тим Рифат је у чланку „Микроталасна контрола ума у Великој Британији“ (www.brazilboycott.org) написао да сви мобилни телефони користе фреквенцију од 435 MHz и да британска полиција користи искључиво ту фреквенцију. Доктор Адеј Рос, некадашњи истраживач у Центру за истраживање мозга на Универзитету Јужне Калифорније и у Медицинској школи калифорнијског Loma Linda универзитата, користио је фреквенцију од 450 MHz за истраживање људског понашања.

Реч је о пројекту „Пандора“ – истраживању за потребе Централне обавештајне агенције Сједињених Америчких Држава. Адеј је у чувеном пројекту користио микроталасе модулисане екстраниским фреквенцијама. Доказано је да радар који зрачи на 450 MHz, када ради са модулисаним електромагнетним снопом (модулација са 60 Hz) редукује Т-лимфоците и уништава канцерозне ћелије.

 • Тестиран је и утицај на мозак.
Носеће фреквенције за модулисање биле су у границама од шест до 20 Hz. Занимљиво је да су педесетих година 20. века бројне радове о простирању електромагнетних таласа екстремно ниских фреквенција (од шест до 30 херца), објавили Шуман, Бремер, Буден, Вајт, Галејс и други истраживачи.

Већина њихових истраживања заснована су на поставкама Николе Тесле, као и наведени систем ХААРП код Гаконе. Познат је и систем СИГИНТ који у Форт Џорџ Миду користе агенти НСА (Агенција за националну безбедност САД) већ најмање 50 година. Тај систем може на даљину да открије, идентификује и прати биоелектрично поље контролисаног човека.

Агенти НСА и надлежни „контролори“, на мониторима имају слику онога што субјекат посматра. Доступна им је визуелна меморија субјекта, а у мозак посматраног човека могу утиснути одређене слике, поготово у РЕМ фази сна. Суштински проблем, у вези са применом електромагнетне емисије усмерене према човеку, јесте чињеница да је доказано да зрачење уништава холографску компоненту човека (његове мисаоне способности).

 • Осим тога, на тај начин се утиче и на хронално поље, чије честице носе информацију о извору зрачења. Ипак, најважније је упозорење које је у књизи „Сенке рата“ објавио Адам Манделбаум:

„Спроводе се истраживања на пољу микроталасних генератора у циљу уништавања машина и људи. Инфрасонично оружје се на тестовима показало као успешно. Истраживања оружја која би радиофреквенцијама пореметило нервни систем војника прилично су одмакла“.

Све више је доказа да мозак човека, централни нервни систем, многе психичке и хормонске функције, зависе од стања хелиогеофизичке средине, нивоа човекове осетљивости на магнетна поља и од његових централних ланаца за регулацију. С друге стране, због фреквенције мисли (најчешће око 16 херца), њихове таласне дужине (и до 300.000 километара) и њихове природе, потпуно је извесна веза између човека и електромагнетне енергије.

Сада, када се отворено најављује примена микроталасног оружја, под сугестивним насловом „Микроталасима на људе“, природно је да се ти „људи“ запитају да ли је могуће избећи његову злоупотребу и да ли су сви људи, у свету какав је данас, потенцијални „побуњеници“ и могуће жртве.

Аутор: Проф Др Светозар Радишић | Извор: Svetozar Radisic

http://www.svetozarradisic.com/index.php/napisi/geopolitika/207-poslusnost-i-mikrotalasno-oruzje

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia