Матрикс-Шумадистана-Слајдер

Ликови и(з) сенке: Зора-на, а смркло јој се

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Енглези су вековима водили политику убацивања својих агента на Двор, сматрајући да преко њих могу да добију сваку битку.
  • Тако је функционерка Г -17 Плус, Зорана Михајиловић, напречац постала напредњак и министар у Вучићевој влади.
Вучић је знао ко је она, али, годило му је. Ем има жену међу својим министрима, од којих су већина педери (и Ану лезбејку), ем чини услугу Енглезима, јер је и он чедо те Службе

Аутор: Милица Грабеж

Ликови и(з) сенке: Зора-на, а смркло јој се

Са места потпредседника Владе Србије, госпођа Зорана је прикупила тоне доказа о криминалу и корупцији Вучићеве камариле, министара, тајкуна, чланова његове породице. И ти докази су долазили и до новинара, од којих већина није смела ни да то прочита.

  • Више министара не могу Зорану очима да виде. А ћуте. Ни да зуцну.

Надајући се да ће, када ветрови одувају Вучића, она доћи на његово место, госпођа Михајиловић је његов највећи обожавалац. Тако се представља. Без Вучића ни сунце неће да нас греје, ако он није Вођа помрећемо од глади, ни деца нам се неће рађати.

Само на основу папира које је госпођа министарка прикупила, са министарске позиције, Србија може од Вучићевог картела да наплати милијарде евра које су они покрали.

Својим нападним и примитивним величањем Вучића, госпођа министарка изазива гађење код поданика према њеном Вођи. Колико би полицији и истражитељима било потребно времена да уђу у траг опасним Вучићевим лоповлуцима, пљачкању фондова, буџета, лажним инвестицијама? Много, заиста много. Министарка је то све сачувала, проникла у све њихове послове, довела у кабинет они који знају да мисле и да иду за траговима новца.

Госпођа Зорана је постала гласноговорница најомраженијег човека у историји Србије. А, све зарад тога да доказе прикупи и сачува. За себе, за нас и за Енглезе.

Иако ће ускоро да се скрате, јер Шкоти желе од Круне да се раздруже, Енглези иду даље. Завадили би и два ока у глави. Србе, као и друге народе, жртвују без устезања, само да се играју рата и утицаја. И сада, када су и сами у невољи, милиони странаца настоје да управљају политиком Велике Британије, њене Владе и парламента, арлаучући на улицама против посете Доналда Трампа, МИ 6 меша карте у Србији. Извукао је Сашу Јанковића, као тројанског коња за Вучића, да у Србији изазову хаос.

  • Сви који су сарађивали и дали своју душу за МИ 6, лоше су завршили. Остављени, презрени, умирали су у Лондону као просјаци и сиромаси.

Зорана је још очувана Босанка. Има је. Може да оде у Дубаи, у харем код неког шеика, или да се врати у Тузлу.

  • Устај Зорка, зора свиће, нарани пилиће.

Аутор: Милица Грабеж | Извор: Магазин Таблоид – лист против мафије

http://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=383&cl=04

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia