Ивона Живковић: DynCorp – Приватна компанија за државне ратове

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: IvonaZivkovic.Net

Стратешки партнери америчке приватне предузетничке компаније DynCorp су америчко Министарство за националну безбедност (DHS) и америчка Национална безбедносна агенција (NSA), као и Централна обавештајна агенција CIA, али и Пентагон.

 • Тако DynCorp обучава америчке шпијуне и професионалне војнике које онда запошљавају CIA, NSA и америчко Министарство одбране.
 • Главни извор прихода ове приватне компаније (преко 96 одсто) је новац из државног буџета Сједињених Држава, а то значи да је плаћају сами грађани.

Ова приватна компанија врши обраду најважнијих државних обавештајних података, а од недавно се стара и о исправности авиона Air Force One којим путују амерички председник и његова породице, као и највиши државни службеници.

 • Компанија је и у поседу највећег броја патената такозваних „технологија будућности“.

Када би ова компанија била моја, читава Америка би радила за мене, амерички председник би морао да ми љуби руку сваки пут кад уђе у авион. Али, није моја, а не зна се ни чија је.

Аутор: Ивона Живковић

DynCorp – Приватна компанија за државне ратове

 • За компанију DynCorp се званично каже да је приватни војни предузимач.

То практично значи да се бави обуком војника и цивила за специјалне операције широм света. Није више никаква тајна да су управо преко ове приватне компаније NSA и CIA изводиле и разне прикривене и државне ударе, „плишане револуције“ и изазивале политичке кризе. Поред тога она се бави обрадом обавештајних података америчких војних и цивилних „тајних служби“ и то преко софтвера који је ова компанија и направила.

Ако знамо да су NSA и CIA службе које под будним оком држе управо цивилно становништво (јер се наводно у цивиле могу преобући терористи Ал Каиде), онда је јасно да амерички грађани преко пореза плаћају сопствено прислушкивање, аеродромско скенирање (зрачење) и сваку другу врсту праћења. У ову апсурдну ситуацију их већ деценијама доводе посредним гласовима изабрани конгресмени и председник САД (који се бирају електронским гласањем преко електора и специјалног софтвера који је за то направио DynCorp) и који онда доносе такве законе да приватна компанија DynCorp практично барата свим државним подацима, и тајним и јавним.

 • Најзанимљивије је ипак то што је иста компанија власник и највећег броја патената за моћне „технологије будућности“, за које већина људи на планети и не зна да већ постоје, а многе су још „државна тајна“.

Ако вам се чини да је ово апсурд, то је само зато што сте научени преко медија и у фалш школама да су Сједињене Америчке Државе демократска држава слободних људи, а њена глобална империјалистичка политика, пуна освајачких ратова, одбрана националног интереса. Само, какав је то национални интерес држати прескупе војне базе широм света, док су амерички грађани до гуше у кредитима и у паничном страху да не остану без посла?

 • То не може бити „национални интерес“ и то данас све више схватају и многи управо неслободни грађани САД.

Али, оно што нисте учили у школи је то да постоје вековима стари интереси транснационалног корпоративног бизниса. Њиме управљају елитистичке трговачке породице које можемо назвати глобалном олигархијом. Они су низом оркестрираних грађанских револуција у 19. и 20. веку заменили аутентичне феудалне властелине.

Дакле, светом данас управља „новоустоличена“ олигархија којом се руководи из тајне политичке централе смештене дубоко у институционалним оквирима Римокатоличке цркве. Ни већина у овој цркви не зна њихово постојање.

„Opus Dei“ је само једна од неколико њених тајних организација. Обе Америке су једном папским декретом из 15.века који је потписао злогласни папа Александар VI (Борџија), и по црквеном праву у власништву ове цркве, дате Шпанији која јој је тада била главна војна сила за ратне походе широм света. А црквено право је старије од грађанског, тако да амерички обични грађани никада нису постали стварни власници ове земље. Али и црква да би живела мора да има свој бизнис, а она га обавља преко својих тајкуна и банкара.

Отимање блага

Дакле, замислите да сте Рокфелер и да сте инвестирали милијарде долара у нафтне изворе у Саудијској Арабији, Кувајту, Ираку, Индонезији и у Капсијском региону, а главно тржиште вам је у Америци. Да бисте ову сировину бушили по туђој земљи, а онда преносили десетинама хиљада километара до најисплативијег тржишта, морали бисте да имате не само војску која би вам транспорт физички штитила већ и мрежу шпијуна и инжењера који би вам тајно откривали нафту, мрежу инжењера и разноразних компанија које би за вас радиле, мрежу плаћених агената који би корумпирали властелине и политичаре на поседу где је нафта, а народу медијским преварама одвлачили пажњу од тога да им својим „директним страним инвестицијама“ заправо пљачкате црно и жуто злато и остала природна богатства.

Овај огроман посао узимања или јефтиног откупа туђих сировина и робе и њихов транспорт и продаја уз огроман профит, хиљадама километара далеко, одавно је уходан, још у средњем веку, када су се као највештији показали познати млетачки трговци.

Ова екипа се тако добро повезала и организовала да је практично већ тада имала под контролом трговину у читавом свету и контролу над огромним богатством. Трговина робљем и њихов транспорт у „Нови свет“ им је такође био уносан посао. Најефектнији су ипак били у стратегији изазивања ратова међу властелинима у Европи и Африци, па су се тако служили начелом – завади па владај.

 • Где год су им пролазили трговачки путеви, ту су оркестрирали ратове и обе зараћене стране финансирали и наоружавали, а онда их држали на дужничкој узди стотинама година.

virginia-grb-nizСедиште Dyncorp-а је у Вирџинији, држави колонији која је била (и неформално остала) у власништву приватне компаније Вирџинија, коју су почетком 17. века основали млетачки трговци преко свог акционарског друштва са седиштем у Лондону. Грб државе Вирџинија као и пословни грб енглеског акционарског друства исписани су латинским језиком. Венецијански лав као грб млетачких трговаца јасно се уочава.

 • Откриће нафте у Персији, као и у каспијском региону навело их је да оркестрирају и два велика светска рата.

Помоћу немачке нацистичке ратне машинерије коју су организовали и водили Немци католици, срушена је царска Немачка и разорено протестантско крило. Убачени и претходно у Америци и Лондону обучени, комунисти су разорили руску царевину, а бомбама је уништен Јапан (где је почела да се развија ортодоксна хришћанска црква).

 • Персија је издељена на мање државе, а као војна база која треба да их држи под контролом формиран је Израел.

Како је у једном свом истраживању разоткрио Линдон ла Руш, потомци млетачких трговаца су у периоду од око 300 година полако мигрирали ка Лондону, одакле и данас владају светским тржиштем. На трон Велике Британије су поставили немачку династију Saxe-Coburg. Њихова највећа и најмоћнија колонијална сила за ратне операције након Другог светског рата постале су САД. Триста милиона (не)слободних Американаца тако пуни државни буџет, а приватна Dyncorp их подучава и обучава како (и против кога) да ратују и шпијунирају за интересе овог транснационалног бизниса.

 • dyncorp-oglasОглас у коме компанија тражи заинтересоване Американце за полицијске послове у Ираку.

Одлазак у „хуманитарне мисије“ широм света веома брзо постаће и у Србији једини исплатив посао који ће млади људи моћи да раде. Или мислите да Американци иду на ратишта зато што им се то допада?

Трошкове сахране и бриге о онима који остану без руку и ногу у овим „хуманитарним мисијама“ ће највероватније сносити држава. Само је питање времена када ће Скупштима Србије такав закон изгласати.

Тако су и главна средства за финансирање нацистичке машине годинама улагана преко америчких банкара у Немачку, где је на власт доведен у Лондону обучавани агент који је умео да држи запаљиве говоре масама и коме је осмишљен визуелни имиџ са карактеристичним кратким брковима какве нико пре ни после њега није носио.

Направљена му је и подобна биографија, и написана књига „Mein Kampf“ (што је одрадио један језуитски свештеник). Да фотографишу ову марионету са брчићима могли су само за то задужени агенти. И нико више.

Новац из САД највише је каналисан преко хемијског концерна IG Farben, а стручњак за ово и финансијско каналисање био је Прескот Буш, отац Џорџа Буша старијег. А главни банкар у Сједињеним Државама за финансирање је био Рокфелер са својом банкарском екипом.

За стварање атмосфере страха и каналисање поверљивих информација, као и новца, али и шиканирање немачких и пољских Јевреја које је по плану требало након рата натерати у Израел, био је задужен и Гестапо. Ова полиција је била изнад свих закона и радила је искључиво у интересу глобалне трговачке елите. И назив „Јеврејин“ изведена је из енглеске транскрипције -Jew. Какве везе има један „древни библијски народ“ са Енглезима, није тема овог текста.

 • Нацистичка ратна машинерија ангажовала је и највеће немачке научнике за послове стварања до тада потпуно нових технологија.

Након што је енглески агент са брчићима (чије мртво тело никада није откривено ) „изгубио“ рат, сви подобни нацистички мозгови, научници и шпијуни, пребачени су тајно у САД. Они који нису били подобни су убијени.

Са њима су у САД стигли и технолошки пројекти, чији је развој настављен и што је водило прављењу атомске бомбе (пројекат Менхетн) и интерконтиненталним ракетама (пројекат Аполо – Сатурн). Део ове технологије је такође тајним каналима, да Американци не знају, пребачен у СССР где су у тајним научним центрима такође развијани за потребе исте трговачке олигархије.

Све остаје у фамилији

За Гестапо је радио и генерал Reinhard Gehlen, који је након рата 1945. пребачен тајно са породицом у САД где је добио нови идентитет. То значи и друго презиме. Које? Да ли је можда добио надимак Woolsey, што би на енглеском могло да значи „овца“ која је након „шишања“ (читај суђења наци официрима) успела да задржи своје „руно“ (гестаповску екипу).

Извесни инсајдер „dr Ott“ тврди да је Гелен имао сина који је рођен у Немачкој 1941. Али у Геленовој америчкој биографији се породица не помиње. Ипак, помиње се да је наставио да ради свој посао, али за CIA, користећи своје проверене гестаповске људе у Немачкој и Совјетском Савезу, тада окупљене у нову „Гелен организацију“.

 • Ови Геленови људи су тако основали источнонемачки Штази (Ministerium für Staatssicherheit 1950), а касније и БНД у Западној Немачкој.

И садашња немачка канцеларка Ангела Меркел је била (и остала) члан Штази-ја, иако су званични медији пласирали причу за лаковерне како је она само била у више наврата врбована да ради за њих. Али да једна обична Немица без икаквих родбинских веза са моћним нацистичким круговима, одрасла у Хитлеровом Хамбургу, у потпуно изолованој Источној Немачкој, може преко ноћи постати канцелар велике Немачке и „најмоћнија жена света“, то је ван сваке логике.

Nazi Corp

 • DynCorp је основана 1946. као део тајног споразума названог Treaty of Fort Hunt између CIA и тадашњег OSS (касније NSA).

За директора је постављен до тада руководилац ОSS Вилијам Донован. У почетку је компанија радила послове карго превоза са компанијом Eastern Air Freight Co. Али, амерички FBI је у овоме одмах видео нешто сумњиво, па су их годинама држали под надзором и онда 1950. спровели истрагу.

„Dr Ott“ тврди да је тако FBI направио досије на преко 700 страница са документацијом из које се видело да је читава екипа, укључујући и тадашњег директора CIA Алана Далса, била повезана са екипом нацистичких научника, али и профи шпијуна и убица који су радили за Reinhard Gehlen-а.

 • Велики број ови људи је временом постајао део америчке обавештајне структуре.

Врхунски немачки мозгови који су радили за IG Farben полако су заузимали значајне позиције у фармацеутској индустрији САД. Тако је Гелен са надимком Woolsey неформално радио као шеф CIA. Са породицом је тада живео у Оклахоми. А онда је стигла нова генерација.

gelen-vulsiR. James Woolsey (рођен 1941. у Оклахоми ) био је члан Управног одбора Dyncorp Intl (1988-89. године), а међу бројним стратешки важним позицијама на којима се налазио је и шеф CIA за време Клинтонове администрације. Да ли је овај R. Woolsey Gehlen-ов син?

Физичка сличност је фрапантна, као и истакнуто слово R које званично значи Robert (али може бити и Reinhardt, за упућене). Његови родитељи се у званичној биографији не помињу, али они не могу бити безначајни јер је Woolsey дипломирао на Станфорду, Јелу и Оксфорду и био стипендиста фондације Сесила Родеса коју добијају само одабрани кадровици у служби елитистичких породица. Дакле, он је очито човек из Фамилије.

Тражили су од Буша и да се склони Садам Хусеин, па је измишљена прича о „тајном оружју за масовно уништавање људи“ што никада није доказано. Епилог ове војне интервенције је преко милиона убијених ирачких цивила и око 10.000 америчких војника.

R. James Woolsey је очито човек од поверења за стратешки важне послове како државног тако и приватног корпоративног бизниса. Ово је само део његових функција.

Клијенти DynCorp компаније су најмоћније државне институције

 • DynCorp као приватна компанија не обавља само обраду обавештајних података за Пентагон и CIA.

Њихови клијенти су још: Центар за контролу болести, Министарство одбране, Биро за попис становништва, Министарство образовања, Министарство за енергију, Министарство за здравље, Федерални биро за истраге (FBI), Америчке ваздухопловне снаге (USAF), Америчка морнарица и Америчке поштанске службе.

Дакле DynCorp има увид у СВЕ ПОДАТКЕ СВИХ федералних стратешких институција. Како NSA има свој суперкомпјутер на линији у Форт Мијду, у Мериленду, који може да надгледа телекомуникациони саобраћај у читавом свету (преко сателита), а податке им обрађује DynCorp, онда је јасно каква је моћ ове компаније, те да је она изнад Америке као државе.

DynCorp обучава и кадрове за индустријску и међудржавну шпијунажу, а обезбеђује и тренинге и обуку за полицијске и војне снаге широм света, као и „приватне безбедносне снаге“ у Ираку, и у Колумбији за борбу „против“ нарко-картела.

Такође снабдева обавештајним подацима „мировњаке“ и CIA оперативце у Авганистану (одакле се сировим маком снабдева светска фармацеутска индустрија). DynCorp је имао и своје обучене људе у Њу Орлеансу након евакуације (читај депортације) црначког становништва након урагана Катрина. Ова поплава је у ствари изазвана саботажом на великој заштитној брани.

 • Обучавали су и организовали „мировне“ мисије УН у Босни (од 1992), када је откривено да су се, у ствари, бавили трговином робљем и секс-трафикингом.

DynCorp је крајем 2009. купио фирму Phoenix Consalting Group (за 280 милиона долара), о чему америчка јавност углавном није обавештена. На тај начин су преузели у наредних десет година послове извођења надзора над техничким одржавањем авиона којима се превозе амерички председник, потпредседник, чланови њихових породица, чланови владе и остали високи државни службеници као и обуком пилота и чланова поседе који раде на овим пословима.

Просто речено – имају их све у шаци.

DynCorp је власник многих технологија будућности

 • Нанотехнологија данас остварује нови епохалан научни помак. „Нано“ је величина која означава један милијардити део метра.

То значи да се компјутерски чип са интегралним колима у њему може свести на величину мању од једног зрнца шећера у праху. И то је у складу са принципом Универзума у коме влада исти принцип у свим величинама, само ми као људи неке величине не можемо да опажамо.

Циљ нано истраживача је сада да се направи комбинација најновијих сазнања из биотехнологије, информационе технологије и когнитивне (нервне) науке, као и атомске технологије при нано-величинама.

У свету нано величина, мерна јединица у компјутерима за проток информација је Бит, а у физици се манипулише саставним деловима Атома. Истраживање људске свести бави се начином рада Неурона, а биолошке информације су садржане у Генима чиме се баве биоинжењери.

Када се обједине сва ова научна истраживања и технолошка решења из ових области, добија се обједињена технологија названа акронимом B.A.N.G. Са овом технологијом САД сада планирају нову технолошку револуцију.

Ово би био технолошки помак далеко већи него са компјутерима. Од 2003. америчка влада троши млијарде долара (пореских обвезника) за развој B.A.N.G. А приватна компанија DynCorp у свом власништву има највећи броја патената управо из технологија садржаних у B.A.N.G.

 • DynCorp поседује и патенте за производњу разних вируса који се узгајају на бубрезима афричког зеленог мајмуна.

Шта ће им вируси? Зато што су управо то делови генске информације људских и животињских ДНК, а не патогене честице које шире болести како се намерно пласира за учење у медицинским школама.

 • Дакле, сви произвођачи вакцина морају од DynCorp да добију вирусну матрицу да би направили вакцину.

Тако власник технологије за израду нано чипа и власник вирусне матрице за прављење вакцине (нпр. Х1Н1) у вакцину против грипа може да убаци свој нано чип. Он се тако нађе у прашку који јње део вакцине. Треба га само промућкати и убризгати иглом у жртву и испитивање деловања биочипа може да почне.

По наредби српског министра одбране (кога саветују НАТО стручњаци), сви војници су морали да буду вакцинисани против грипа Х1Н1. Шта мислите зашто?

Нанопичови у мозгу ?

 • Тако се нано чип нађе у крви вакцинисане жртве, а он је направљен да може да прође и крвно-мождану баријеру и тако заврши негде у неуронима мозга.

Ови наночипови имају огроман капацитет ROM-а од чак 128 бита (као многи лаптоп компјутери) и похрањују информацију од чак 38 цифара. Сваки чип има број који је стваљен у базу података мастер компјутера. Преко сателита он може да комуницира са овим супер компјутером и тако да изврши очитавање јединствене структуре ДНК у неуронима мозга у коме се нађе.

nanocipovi-dincorpНа екрану мастер компјутера који се налази негде… исписује се онда крива (са шиљцима) која показује неуролошки потенцијал мождане матрице у његовим електромагнетним пољима. Ова крива са шиљцима се уобличава у зависности електричног неуролошког потенцијала, јер се сва аудио и визуелна опажања у мозгу региструју као електрични потенцијал.

Тако се на суперкомпјутеру онда врши декодирање свих ових неуролошких потенцијала и добијају се гласови, шумови, слике, које чипована жртва региструје. Очи „чипованог“ постају камера, а уши микрофони. И све делује као научна фантастика и уобразиља „параноичних теоретичара завере“ , само што се за ова истраживања заиста троше милијарде долара.

Како сваки чип има свој број, а истовремено сваки мозак има јединствену биоелектричну резонанцу на одређеној фреквенцији, он може примати инструкције од свог мастера, па се тако може управљати понашањем сваког појединца или десетинама хиљада и милионима људи.

Можемо замислити како изгледа када, на пример, десет хиљада људи у некој заједници одједном добије напад панике и када се створи огромна енергетска тензија која обухвати и људе у њиховој околини. Масовна паника је фактор који може потпуно да оркестрира једном хуманом заједницом на начин да се, уместо разума, жртве наведу на понашање крда које разара све пред собом.

Још лакше је да замислите какав напад беса може да добије овако вакцинисан кућни љубимац, рецимо пас који изненада као звер насрне на свога газду или на дете.

Нема скривања

 • Много једноставније ће бити убацити нано чип у сваки дисплеј (на компјутеру, телефону, веш-машини) и читава људска популација ће на овај или онај начин бити стално праћена.

Ако неко мисли да ће успети да се од овога одбрани тако што ће покривати све дисплеје у стану, направиће себи огроман посао и изгубити много живаца. А избацити све електричне уређаје из куће (јер на сваком има лампица) готово је немогуће, ако желите урбан живот.

 • Зато су се мастери досетили да вас на живот под надзором науче и да га чак и заволите.

Ова психолошка операција је зато спакована у популарне телевизијске reality show емисије. Дакле, научите да уживате у томе да будете посматрани и да вас посматрају било шта да радите. Чaк и у брачном кревету.

Нема више приватног живота. Све је јавно и зато је то сада у моди.

Велики тајни пројекат у Јути

У месту названом Камп Вилијамс, 30 миља јужно до Солт Лејк Ситија, у држави Јута, NSA управо прави огроман „центар за прикупљање података“ који ће се простирати на 8.000 ари и на њему ће бити грађевине за смештај суперкомпјутера од чак милион квадратних стопа.

Овај суперкомпјутер ће трошити 36 мегавата електричне струје, колико троше сви потрошачи у Солт Лејк Ситију, и користиће нанотехнологију. Све ће коштати најмање 2 милијарде долара што ће бити плаћено из државног буџета.

 • Све тајне државне податке ће процесуирати стратешки партнер НСА – приватна компанија DynCorp.

Како загубити три трилиона долара

 • Dyncorp и Lockheed су развили и софтвер HUDCAPS за праћење финансијског пословања Министарства одбране САД и Министарства за становање и урбани развој.

Коришћени су IBM компутери и… Нешто се са софтвером десило, па је 2002. откривено да у финансијској евиденцији корисника ових софтвера недостаје чак 3 трилиона долара које им је Конгрес одобрио из државне благајне. Тако је откривено да је софтвер имао неке „недостатке“, а где је нестао новац још није откривено.

Случај Бољковац

 • Против DynCorp је судски спор повела и извесна Kathryn Bolkovac са пребивалиштем у Холандији, која је као службеник УН послата да истражи трговину женама из Источне Европе и Босне.

И открила је да су ту највише укључени управо официри УН из „мировних снага“ укључујући и Британце, које је обучио и довео DynCorp. Била је шокирана верујући да су ови „мировњаци“ у Босну дошли да помогну гладном и напаћеном народу који је остао без основних средстава за живот и без хране, а они су их уцењивали храном и новцем, затим одводили у ноћне клубове и убацивали у ланац проституције и продавали као робље.

 • Kathryn Bolkovac је о томе известила надлежне људе у УН, али они су се правили да ништа не схватају.

Када им је 2000. Kathryn Bolkovac поднела писани извештај о свом открићу, послодавци из УН су је прво деградирали у служби, а након шест месеци и отпустили. Она је за то оптужила DynCorp откривајући да су управо они вршили притисак на УН како би заташкали учешће својих људи у секс-трафикингу.

Од 1998. године осам откривених официра, које је обучио и у мисију убацио DynCorp, повучено је из „мировне“ мисије, али ниједан није завршио на суду.

 • Процењује се да је у Босни у том периоду постојало чак 900 бордела.

Читав бизнис са секс-трафикингом је и почео у Босни 1992, доласком „мировњака“ из чак 40 земаља, који су углавном били полицајци.

Све их је довео DynCorp.

Аутор: Ивона Живковић | Извор: IvonaZivkovic.net

http://www.ivonazivkovic.net/DYNCORP.html

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia