dr jovana stojkovic - oduzimaci dece

Хорор принудне имунизације: Како сачувати децу од вакцине

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Извор: Вук Станић, Магазин Таблоид

Хорор принудне имунизације: још један доказ да је у Србији на сцени убилачки режим

  • Закони Републике Србије предвиђају невиђене репресије према родитељима који одбију да вакцинишу своју децу, а истим законима предвиђено је и одузимање деце те њихово „збрињавање“ у хранитељске породице.
  • Терор се ту не завршава, мада је и научно доказано да је опасност од тешких последица по здравље деце од полио-вакцина таква да у многим случајевима изазива парализу, ретардацију и друге ужасе којима сваки родитељ приликом принудне вакцинације излаже своју децу.
  • У земљи која је жртва „беле куге“, оваква наказна законска „решења“ помажу само даљем убијању народа.
  • Има ли више ико права да сумња какве су стварне намере актуелне криминалне и окупаторске власти?

Аутор: Вук Станић

Како сачувати децу од вакцине

Закон о принудној вакцинацији у супротности је са Уставом Србије, но, судови кажњавају родитеље који одбију да вакцинишу децу! И невакцинисана деца су прогоњена! Постоје случајеви да их чак избацују из вртића и школа! Према речима угледног београдског Адвоката Стевана Дамњановића, који заступа права родитеља из неформалне групе „Стоп обавезној вакцинацији у Србији“, Устав републике Србије гарантује избор методе лечења, а родитељи одлучују у име деце а Закон о заштити од заразних болести децидирано каже да је обавезна вакцинација, што је самим тим у супротности са важећим Уставом.

Закон о заштити од заразних болести предвиђа и одузимање деце, од родитеља који су одбили да их вакцинишу! Деца би како је предвиђено по одузимању, била пребачена у хранитељске породице. У хранитељским породицам би била накнадно присилно вакцинисана!

Овакав хорор Закон о принудној вакцинацији постигао је да родитељи српске деце живе у страху јер: пракса је показала, да вакцинација може да има несагледиво штетне последице по здравље деце, а о томе сведоче и угледни лекари: др Лидија Гајски, др Срећко Сладојев, имунолог др Ђула Сунара, др Александар Радојевић, др Слађана Велков, проф. др Жељка Пољак имунолога, др. Јована Стојковић и стотине руских, европских и америчких лекара. Министарка здравља Пољске је још пре две и по године забранила обавезни вакцинацију.

Суочени са тим чињеницама многи родитељи би одлучили да децу не вакцинишу, ипак нико не жели да му дете буде малтретирано, да плати драконску казну или да му не дај боже дете буде одузето. Према сведочењу Силвије Анишиц у Суботици је у школама и вртићима у току избацивање невакцинисане деце и малтретирање родитеља.

  • Најбољи савет родитељима како да заштите своју децу од вакцина је ипак дала активиста групе „Стоп обавезној вакцинацији у Србији“, Споменка Јоловић, која је написала савет, читаву „стратегију“ како да се избегне репресија државе:

„…Никада немојте да одбијате вакцине. Тај ко вас је то саветовао, погрешно вас је саветовао, јер тако кршите закон и улазите у неравноправну борбу са системом која увек води малтретирању по судовима и трошковима. Упутите захтев за одлагање вакцина. На нашем ФБ профилу имате формулар. У том захтеву имате 30 питања, која би сваки нормалан родитељ поставио, а они су у законској обавези да вам одговоре на све што се тиче здравља вашег детета и интервенције коју треба да предузму. Одштампајте захтев у три примерка, за свако дете ако је потребно. Попуните у заглављу податке, ваше, здравствене установе и име и презиме лекара који вам води дете. То носите у писарницу Дома Здравља да вам овере. Сва три примерка. Један остаје код њих у архиви, други они шаљу вашем лекару, трећи остаје Вама као доказ. Немојте предавати захтев ако нисте добили позив! Не радите ништа унапред и не скрећите беспотребно пажњу на себе! Чекајте позив па онда предајете захтев!“

Више пута до сада је потврђено да су неке дозе вакцина биле контаминиране различитим честицама и вирусима: честицама стакла, тешких метала, вирусима мајмунског и свињског порекла, што је проглашено случајношћу. Приликом једне рутинске провере од 16 анализираних узорака контаминирано је свих 16!

Све ове вакцине тестиране су у Немачкој и тестови показују да се користе неисправане вакцине које не пролазе довољну безбедносну проверу. У Француској, су честице тешких метала откривене у дозама вакцина против менингитиса.

У Србији је познато доста случејава са тешким последицама, попут случаја детета Бабић Драшка, који је вакцинисан полио вакцином када је имао 8,5 месеци, након чега је уследила његова парализа. Суд је установио да је парализа директна последица добијене полио вакцине. Иако је рођен здрав и био живахна беба, одмах по примању вакцине ствари су се драстично промениле. Добио је високу температуру, тело му је било слабо, једва је дисао. Парализа која је почела од леве руке и десне ноге, нагло се ширила на цело тело. Лекари су се борили за његов живот. Само надљудским напорима мајке Александре, Драшку је оспособљена лева рука. Драшко је вакцинисан Торлаковом вакцином. Тадашњи Завод за контролу лекова, није сам контролисао вакцине, јер није имао услова за то, већ је користио Торлакове тестове, зато што је једино Торлак имао експерименталне животиње за тестирање. Први пут је хоспитализован 21 дан после примања вакцине, јер дете није могло да седи. Лекари су говорили да не знају о чему се ради, али да је највероватње реч о неком јаком вирусу. На Институту за мајку и дете су Александри рекли – ако парализа захвати срчани мишић, да су они немоћни. Тада су јој и саопштили да је узрок његове парализе – вакцина.

Примаријус др Радмило Петровић, дугогодишњи епидемиолог на Торлаку би је задужен за праћење нежељених последица после вакцинисања. Он је јавно рекао је да су САД, а касније и Европа, када је установљен већи број парализа изазваних живом вакцином, одмах прешли на такозвану мртву вакцину, која не може да изазове парализу, а ефикасна је 100 одсто.

Први основни суд је 2010. године наложио вештачење које је потврдило да је Драшко оболео од полиомијелитиса удруженог са вакцином, односно да је остао парализован због живе вакцине коју је примио. Његова мајка је убрзо добила и одговор од суда да не може да тужи Републику Србију, јер она не производи вакцине, већ произвођач. Држава само пише законе, а законска је обавеза свакога да се вакцинише. Када тужите произвођача, његови адвокати оборе оптужницу са тврдњама да они никога не присиљавају да се вакцинише…

  • Казна за невакцинисање детета, по закону, је од тридесет до 150.000 динара.

Код нас не постоји могућност да бирате, желите ли да вакцинишете дете или не, а не постоји ни фонд за нежељене реакције, нити се тачно зна ко сноси одговорност за квалитет вакцине. Дете Сара Попчетовић је такође оболело од последица полио вакцине. Њен десетогодишњи син Ђорђе рођен је као здраво дете, проходао и проговорио на време. Она никада није доводила у питање вакцинацију, али је њено дете реаговало на сваку вакцину високом температуром и фебрилном конвулзијом, која се јављала на 38,2. Она је одлагала да дете прими MMR, али су доктори говорили да он може да прими вакцину без проблема. Примио је MMR са две године. Добио је температуру, која није спадала два дана. Од тада, то више није било њено дете, постао је слаб, а од целих реченица које је до тада склапао, почео је да користи само понеку реч. Доктори су после месец дана констатовали аутизам, на шта су они били шокирани. Ђорђе већ осам година није изустио ни реч, а Сара свом детету исто толико није чула глас, није је ни једном пољубио.

Његова дијагноза прво је била аутизам, па дисфазија, а како су се мењали лекови које су му давали, дошли су до дијагнозе тешка ментална ретардација. Ђорђе је престао да хода, вратио се у пелене, вратио се на ниво детета од шест месеци.

Лекари су јој говорили да постоје дивне установе за такву децу, а да је она млада па ће себи родити друго дете. Сара је остала самохрана мајка, и јако тешко се са тим бори. Тешко добија посао зато што има дете са посебним потребама. Подстанар је и чак и стан тешко изнајмљује због детета. Нема пријаву пребивалишта. Држава нема решење за овакве мајке и она се осећа потпуно невидљивом у систему. Дете Данијеле Џигурски, Ленка Џигурски је имало сличне симптоме који су такође изазвани вакцином. Дуго година она се борила да исправи симптоме који су њеном детету проузроковани вакцином, нажалост она је битку недавно изгубила и њено дете је недавно преминуло од последица вакцине.

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia