anonymous-vs-nato

Столтенберг: и бомбама на хакере

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • НАТО генсек Јенс Скотенберг у интервјуу за Немачке медије најављује одговор конвенционалним оружјем на „cyber attack“.
  • У конвенционално оружје спадају авиони, тенкови, добро нам знане крстареће ракете, али и бомбе лансиране са дрона.
  • Само за мандата актуелног председника, нобеловца Барака Хусеина дронови су убили више људи од Шпанске инквизиције за 350 најмрачнијих година.

Да ли ће нас НАТО таманити као пацове ?

НАТО генсек Јенс Скотенберг је у интервјуу за Немачке медије најавио одговор конвенционалним оружјем на „cyber attack“. Позивајући се на члан 5 НАТО уговора о заједничкој безбедности, Скотенберг за напад путем интернета најављује жестоку одмазду.

У конвенционално оружје спадају авиони, подморнице, тенкови, добро нам знане крстареће ракете, али и бомбе лансиране са дрона. Само за 6 година мандата „нобеловца“ Барака Хусеина, САД су дроновима убиле преко 2,500 људи – што је више него цела Шпанска Инквизиција за 350 најмрачнијих година.

Међу „успехе“ вредне Нобелове награде за мир спада и напад дроном изведен децембра 2013 у Јемену. Хируршки прецизни удар изведен дроном „MQ-1 Predator“ у округу Рада (Rada’a District) погодио је колону возила свадбене поворке, убивши том приликом више десетина цивила.

Христ је на свадби у Кани воду претварао у вино, а „нобеловац“ Барак Хусеин је свадбу у Јемену претворио у масовну сахрану.

НАТО као ударна песница глобализације има улогу наметања Новог Светског Поретка, очигледно не бирајући средства. Доктрина „Америчке изузетности“ коју промовише Барак Хусеин је наставак Хитлерове „Sonderweg“ идеологије, где „изузетност“ подразумева изузеће од свих моралних и правних норми.

Амерички и НАТО војници су захваљујући потписаним ИПАП, СОФА и НСПО споразумима ослобођени кривичне одговорности за сва почињена дела. Доктрина „изузетности“ подразумева ослобађање плаћања пореза и такси, „приватизацију“ предузећа коју спроводи НАТО, али и полицијску заштиту за њихове колаборационисте.

  • Врхунац морбидности ипак представља најава употребе конвенционалног оружја за „одбрану“ од напада преко рачунарских мрежа.

Пројекат „New American Century“ RAND корпорације као једну од кључних доктрина модерног рата предвиђа доминацију и тоталну контролу интернета (Control of CyberSpace). Сходно тој стратегији, Пентагон је још 2011-е године у званичним документима интернет претворио у зону ратног дејства (Operational Domain).

  • Најава НАТО генсека Скотенберга да ће на хакерске нападе одговарати и бомбама је само скидање маске са ружне њушке глобализације.
Нови Светски Поредак је технократски корпоративно-фашистички систем тоталитарне доминације у свим областима људског живота - укључујући и интернет. Сва средства су дозвољена.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://rs.sputniknews.com/svet/20160616/1106520699/NATO-sajber-napad-oruzje.html
http://www.reuters.com/article/us-cyber-nato-idUSKCN0Z12NE
http://www.infowars.com/say-what-nato-could-use-conventional-weapons-to-respond-to-cyberattacks/
http://www.democracynow.org/2014/2/21/turning_a_wedding_into_a_funeral
http://www.infowars.com/obamas-drones-have-killed-more-than-the-spanish-inquisition/
https://en.wikipedia.org/wiki/Sonderweg

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia