Хакери опет криви за све: Орвелијански маркетинг биометријске ID за интернет

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Трагом вести: Лични подаци на црном тржишту

  • Повереник за информације од јавног значаја, Родољуб Шабић је драматично најавио „проблем“ да су лични подаци 5.190.397 грађана Србије продати црном тржишту.
  • Реакција је поверена јавности забринутој да неко у њихово име не отвори фирму на лажно име или упадне у банкарски рачун.
  • Дежурни кривци су наравно хакери, а спасоносно „решење“ Домољуба Шабића је увођење биометријске идентификације за приступ интернету.

Ситницу да је бивши министар финансија Лазар Крстић све податке наших грађана продао америчким властима још 2014-е године, повереник за информације је заборавио да спомене.

Хакери опет криви за све:

Орвелијански маркетинг биометријске ID за интернет

Повереник за информације од јавног значаја, Родољуб Шабић је драматично упозорио јавност на проблем злоупотребе личних података грађана. Према његовим речима, лични подаци 5.190.397 грађана Србије су „украдени“ са сајта државне Агенције за приватизацију и продати на црном тржишту.

Повереник Шабић је упозорио грађане да злоупотребом личних података хакери могу да упадају у њихове банковне рачуне, скидају ноцац са картица и оснивају фирме на туђе име. Најновија Шабићева вест се иначе односи на „свеж“ случај из далеке 2014-е године, када су грешком система лични подаци грађана постављени на сајт државне Агенције за приватизацију.

  • Да је Шабићево драматично упозорење само једна у низу режимских лажи сведочи чињеница да против наводних „хакера“ није покренут чак ни истражни поступак.

Ситница коју је Родољуб Шабић заборавио да спомене је чињеница да је бивши министар финансија Лазар Крстић спорне 2014-е године наше податке продао властима САД. Тадашњи министар финансија Крстић је пре свог повратка у САД послао званично писмо којим потврђује да ће Србија потписати међународни FATCA споразум о уступању података грађана властима САД.

Хакери као дежурни кривци су савршена жртва Шабићевог плана „жигосања српске марве“. Повереник за информације већ три године, у уносној комбинацији са приватном фирмом води кампању „биометријске идентификације“ новорођених српских беба у породилиштима.

Родољуб Шабић је августа 2015-е године најавио израду закона за биометријску идентификацију материнства. Финансијски врло уносна комбинација са приватном фирмом је заједно са NALED пројектом „Е-беба“ део глобалистичке агенде (биометријског) „жигосања марве“.

  • Електронске здравствене књижице и скрининг тестови ће додатно олакшати даљинско пописивање инвентара телесних органа грађана Србије као резервних делова Глобалистана.

Корпоративно-фашистичкој држави припадају не само људи и деца, већ постхумно и њихови телесни органи. Да се ради о класичним фашистичким методама владавине сведочи управо „најновија вест“ Родољуба Шабића о наводном хаковању личних података грађана из 2014-е године.

  • Анонимни су не кривци, већ колатерална штета увођења биометријске идентификације за приступ интернету.

Наводни Шабићев „проблем“ злоупотребе личних података грађана је само маркетиншки потез за увођење биометријске ID за кориснике мреже. За елиминацију последњег упоришта слободе говора потрудила се и технократија Европске Заједнице. Бриселске бирократе су предлог за увођење обавезне биометријске ID за приступ интернету озакониле документом:

  • COM 2016 288 Final
„мноштво корисничких имена и лозинки представља БЕЗБЕДНОСНИ ПРОБЛЕМ, те се због тога у циљу једноставне идентификације предвиђа да корисници интернета добију АКРЕДИТИВ ИЗДАТ ОД НАЦИОНАЛНИХ ДРЖАВНИХ ОРГАНА – заснован на БИОМЕТРИЈСКИМ ПОДАЦИМА националне личне карте или БАНКОВНЕ КАРТЕ“

Бриселски закон о биометријском ID акредитиву за коришћење интернета део је стратегије RAND корпорације, представљене у пројекту „Project for the New American Century„. Тачка 3 пројекта предвиђа „Control of Cyberspace“ – доминацију и тоталну контролу интернета свим средствима као императив.

Који је значај дат доминацији и контроли интернета говори чињеница да се „Control of Cyberspace“ у RAND стратегији налази испред реформе конвенционалних снага и биолошко-хемијског оружја.

NATO је бомбе са осиромашеним уранијумом заменио много ефикаснијом методом корисних идиота на власти, са повереником за информације као ударном песницом. Мењајући праву слободу за илузију демократије, једини избор остављен грађанима Републике је да ли ће чип примити у десну или пак у левицу руку. (The Choice Is Yours)

Будућност коју су глобални „велики брат“ и његов раб покорни Домољуб Швабић наменили грађанима Републике није нимало светла.

  • ..and the Future is Now !

© Анонимни | Anonymous Serbia

Маркетинг за цензуру интернета

Референце:
http://anon2.net/svet/serbija/elektronsko-cipovanje-marve-dresirani-srbi-u-redu-za-zig/
http://www.blic.rs/vesti/politika/skandal-krstic-prodao-nase-podatke-vlastima-sad/rhp7z07
http://anon2.net/anonymous/tragom-vesti-ko-stoji-iza-hakerskog-napada-koji-je-blokirao-internet/
https://facebookreporter.org/2016/12/17/%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83%d1%87%d1%9a%d0%b0%d1%86%d0%b8-%d1%83%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%98%d1%83-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%86%d0%b8-52/
http://anon2.net/svet/serbija/za-cip-spremni/

https://ec.europa.eu/transparency/regdoc/rep/1/2016/EN/1-2016-288-EN-F1-1.PDF

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia