suckerberg-thumb-down-nsa

Фејсбукова туга преголема | Досије #Suckerberg: Циониста пи*ећег лица

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Facebook оснивач Mark Suckerberg изразио је забринутост променом навика фејсбук корисника.
  • Према његовим речима, све већи број корисника у последње време дели линкове других интернет страница – уместо својих личних података.
  • Изјаву оснивача глобалне друштвене мреже треба прочитати два пута, да би се схватило право значење:

„Facebook је годинама градио велику базу корисника који су са пријатељима на овој мрежи делили велики број личних информација“

Досије #Suckerberg: Циониста пи*ећег лица

Статистика показује да фејсбук корисници деле исту количину садржаја, али се уместо драгоцених „личних“ информација деле линкови са других интернет страница. Забринутост смањењем броја „личних“ објава и фотографија за 21% јасно показује прави циљ „друштвене мреже“.

Јавности презентован као „друштвена мрежа“, фејсбук је само један од многих интернет .com домена који се може регистровати за 1,500 динара годишње. Facebook култ је резултат холивудске пропагнадне машинерије, којој за реализацију агенде „глобалног села“ треба глобални цинкарош.

За улогу „алапаче“ глобалног села ангажован је Mark Elliot Suckerberg, несвршени студент јеврејског порекла. Свој успех овај самопрокламовани програмер подпросечних способности одрађује ционистичком клубу новог светског поретка.

Највећа глобална „друштвена мрежа“ има у бази података око 2 милијарде корисника – заједно са њиховим личним подацима и фотографијама. Washington Post је још 2013 објавио да америчка N.S.A. користећи илегални систем „PRISM“ несметано приступа подацима корисника Microsoft, Yahoo, Google и Facebook.

Лондонски The Guardian је јуна 2014 објавио податке да је Facebook користио своје кориснике за Пентагонову студију масовних нереда. Америчко министарство одбране (US DoD) је у време избијања светске економске кризе 2008 године израдило пројекат „Минерва“. За студију предиктивне анализе масовних друштвених немира, фејсбук је (зло)употребио 700,000 својих корисника као покусне куниће.

Разлог зашто је фејсбук „бесплатан“ крије се у начину плаћања, које се врши личним подацима уместо новцем. Изменом правила приватности Facebook личне податке својих корисника продаје „трећој страни“. Не само мултинационалне корпорације, већ свака компанија, владина или невладина организација може легално злоупотребити све што су корисници икада поделили са својим пријатељима.

Честе судске тужбе због кршења права приватности нису омеле фејсбук у препродаји својих наивних корисника. Инсталирање апликације на таблет (smart phone) омогућава Facebook приступ подацима и фотографијама на апарату, телефонским бројевима у именику, као и снимање слика, аудио и видео записа. Илегално праћење корисника 24/7 злоупотребом GPS додатно је појачано приступом електронској комуникацији (SMS, Email).

Иновације као што су Instagram или Facebook Live служе за прикупљање што већег броја фотографија и видео снимака корисника. Глобално село је погодније за контролу и манипулацију ако се сви „сељани“ скупе на једно место – и задрже ту што дуже.

Facebook не нуди више само виртуелна пријатељства, већ монопол над слободним временом својих корисника. Кроз опцију „News Feed“ фејсбук форсира политички подобне (глобалистичке) ставове, уједно цензуришући политички некоректне.

Септембра прошле године #Suckerberg је у разговору са немачком канцеларком Меркел најавио цензуру „анти-мигрантских“ постова. Политички „некоректне“ вести као што су масовна силовања Немица у Келну и сексуални напади на
малолетну децу у базенима уклањане су посебним алгоритмом.

Куриозитет је чињеница да #Suckerberg као промотер „Open Borders“ политике живи иза металног зида, са приватним наоружаним обезбеђењем.

Све чешћи наслови „ухапшен због поста на фејсбуку“ нису нежељена последица, већ резултат Facebook рада као глобалне инквизиције. Алетернатива гомили незнаних људи са Facebook у улози глобалног цинкароша су праве друштвене мреже, са особама које познајете и без опасности од злоупотребе личних података.

Друштвена мрежа се може направити без експертског познавања кода и програмирања. WordPress платформе и додаци (Plugins) као што су BuddyPress или WP Symposium Pro имају исте могућности – без злоупотребе личних података.

„Facebook has all your friends wearing a wire. Users should be displayed their Miranda rights each time they log on.“ – Assange

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.b92.net/tehnopolis/internet.php?yyyy=2016&mm=04&nav_id=1118070
https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2013/06/12/heres-everything-we-know-about-prism-to-date/
http://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/jun/12/pentagon-mass-civil-breakdown
http://dnevnik.hr/vijesti/tech/facebook-donosi-nova-pravila-privatnosti.html
http://balkanandroid.com/instalirali-ste-facebook-messenger-sad-procitajte-na-sta-ste-pristali-u-uslovima-koristenja/
http://www.b92.net/tehnopolis/internet.php?yyyy=2016&mm=04&nav_id=1116989
http://www.infowars.com/trump-campaign-blasts-zuckerberg-open-borders-ceo-lives-behind-private-security-walls/
https://wikileaks.org/Assange-statement-on-the.html
http://www.politika.rs/scc/clanak/315598/%D0%A4%D0%B5%D1%98%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%B3-%D0%BA%D1%80%D1%88%D0%B5%D1%9A%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia