За-чип-спремни

За чип спремни

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

..да нико не може ни купити, ни продати – осим ко има жиг звери…

  • повереник за информације од јавног значаја, Родољуб Шабић најавио је израду закона за „биометријску идентификацију материнства“. Према речима још једног у низу повереника Вучићевог режима, чиповање новорођених беба:

„спречиће крађу беба из породилишта“

За чип спремни

Презаузет хапшењем новинара, доктор Небојша у улози „бебоспаситеља“ (случај од 13 фебруара) добиће достојну замену у непровереном патенту домаћег проналазача Комлена Лаловића. Маркетиншко „спашавање отете бебе“ лично од стране министра Небојше – познато и као „случај хеликоптер“, означило је покретање кампање чиповања. Наставак је уследио формирањем радне групе министарства здравља ради утврђивања чињеница о несталој деци и драматичним новинским насловима:

„до сада украдено преко 100,000 беба у Србији“

Најава повереника за информације од јавног значаја само је завршна фаза Хегелијанске дијалектите, као идеје водиље глобализма. Проблем отетих беба и њиховог спашавања, изазвао је реакцију јавности – чије је „решење“ чиповање, због кога је и креиран проблем. Страх је ултимативно оружје манипулације масом.

Своју бригу за децу држава је на делу доказала законом о присилној вакцинацији, где се деци насилно убризгава 25 пута већа количина живе од дозвољене.

Родољуб Шабић је нагласио да ће се чиповање обављати „искључиво уз изричити пристанак мајке детета“, али ради се о потпуно истом шаблону као са вакцинама. Најпре се донесе правилник, уз изритичи нагласак „необавезан“, потом се донесе закон којим се насилно спроводи – уз драконске казне онима који се успротиве.

Ради се о финализацији пројекта започетог у Србији још 2008 године, који подразумева узимање отиска мајке и детета одмах по порођају. Бриљантно решење обезбеђења врло осетљивих биометријских података од хакерских упада у систем није понуђено – из оправданих разлога.

„хакери држе Србију у шаци – украли базе података ЈМБГ“

Глобалистичка идеологија контроле становништва базира се на тријади насилне вакцинације, чиповања и илегалног електронског праћења. Сврха није само потпуна контрола самих грађана, већ тоталитарна доминација сваким аспектом живота. Личне слободе, грађанска права и приватност постају ствар прошлости.

Зачетник чиповања био је Амерички научник са Јејла, Хозе Мануел Родригез Делгадо познат по својим не тако хуманим, али изузетно ефикасним методама контроле ума. Хируршком интервенцијом Делгадо је у животиње убацивао радио-пријемник који је повезао са нервним системом и контролисао даљински, помоћу радио-таласа.

delgado

Прославио се по експерименту у коме је разбеснелог бика у арени заустављао усред напада – притиском на дугме свог радио-одашиљача. Своју технику даљинске контроле ума Делгадо је успешно тестирао и на 25 особа, углавном жена.

  • Делгадова застарела техника из 1964 године је знатно узнапредовала, а уколико гајите илузије да после убацивања чипа можете имати слободну вољу – запитајте се да ли сте физички јачи од разбеснелог бика у арени.
„у следећим генерацијама, људи ће се фармацеутским средствима натерати да воле своје ропство“ – Хаксли

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/586533/Sabic-Uvesti-biometrijsku-identifikaciju-materinstva-u-porodilista
http://www.rtv.rs/sr_ci/drustvo/hakeri-ukrali-baze-jmbg-gradjana-srbije_546678.html

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia