tragom vesti - majka i sin umrli od gladi i zime - izbeglicama 40 miliona dolara

Вести: Мајка и син умрли од глади и зиме – избеглицама 40 милиона долара

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Трагом вести:

Мајка и син умрли од глади и зиме – избеглицама 40 милиона долара

У селу Лозовик код Велике Плане пронађена су смрзнута тела Анкице и Жике Туфегџић. Узрок смрти мајке и сина у њиховој породичној кући су глад и хладноћа.

Рођаци и комшије су њихову смрт октрили тек после десет дана. Мајка и син су били незапослени, а иако су живели без икаквих примања од државе нису добијали никакву социјалну помоћ. Уместо помоћи, држава им је отсекла струју због неплаћених рачуна.

  • Да је Србија некоме мајка, а неком зла маћеха потврђује чињеница да сваки илегални имигрант добија бесплатан смештај (са струјом), одећу, обућу, три оброка дневно и џепарац од 10 евра дневно.

Шефица службе УНХЦР у Србији, Франческа Бонели је представила регионални план „управљања мигрантском кризом“ вредан 40 милиона долара. Игром случаја, регионални план насељавња илегалне миграције је представљен у Женеви истога дана када су у Лозовику поред Велике Плане пронађени лешеви мајке и сина који су умрли од глади и смрзавања.

  • Франческа Бонели је испред УНХЦР нагасила да „Србији није битно само да избеглима обезбеди храну и ћебад – већ и наду за будућност“.

Државни секретар у министарству за рад, борачка и социјална примања Ненад Иванишевић је поносно истакао да „за Србију балканска рута није затворена, зато што је сада 6,000 људи константно у Србији„. Државни секретар се притом посебно захвалио невладиним организацијама.

Добијених 40 милиона долара потврђује упозорења Анонимних о трајном насељвању илегалне миграције у Србију. УНХЦР са 40 милиона долара плаћа трајно насељавање око 6,500 илегалних миграната афро-азијске регије у Србију. Реч је само о онима који су илегално ушли током 2016-е године.

План УНХЦР и њихових домаћих сарадника за 2017-у годину је насељвање 13,000 илегалних миграната, што са квотом од прошле године чини око 20,000 особа. На ту бројку треба додати све чланове њихових фамилија, који према закону о спајању породице имају право насељавања.

Иако је у Србију од распада СФРЈ под разним изговорима насељено већ два милиона особа, „мешању“ српског Melting Pot-a се још не назире крај. Насилном променом демографске структуре која се може поредити са етничким чишћењем, од Србије се плански прави нова СРФЈ, са очекивано истим исходом.

Ангела Меркел је још на почекту реализације Калерги плана („мигрантске кризе“) најавила да ће државе које населе илегалне мигранте добити бесповратно 6,000 евра по особи из фондова ЕУ. Што више „избеглица“ то већа лова на банковном рачуну, а за „наду у бољи живот расељених“ су ионако задужени грађани који све то финансирају, као породица која је умрла од глади и зиме са почетка текста.

Србија је била окупирана и од нацистичке Немачке, али становништво није умирало од глади и зиме. Тада је о свом народу бринуо Милан Недић, Србин из Гроцке – а не прекодринске легије ванбрачног сина Фахри Муслије.


Анализа „Хиџре“ | Хуманитарна окупација илегалцима

  • Санитарни кордон ЕЗ
Прећутан је изненадни повод за хуманост екипе „сто Муслимана за једног Србина“. Европска комисија планирала је из својих фондова финансијски стимуланс по 6,000 € за прихват једног мигранта. Помножимо ли разлику од 380,000 имиграната са 6,000 € по особи добијамо доживотно решење финансијских проблема особа умешаних у „комбинацију“.

Анализа „Хиџре“ | Хуманитарна окупација илегалцима

Референце:
http://www.kurir.rs/crna-hronika/uzas-u-smederevu-majka-i-sin-umrli-od-gladi-i-hladnoce-clanak-2643473
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=01&dd=23&nav_category=12&nav_id=1223097
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:566482-Merkelova-trazi-kvote-za-izbeglice-bez-gornje-granice

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia