bajden-u-beogradu-steta-sto-hitler-nije-ziv-da-ga-docekaju-uz-pogacu-i-so

Снајпери за Бајдена | После бомбардовања на реду је уринирање по Србима

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Бајденову посету Београдском пашалуку обезбеђиваће снајпери и више хиљада полицајаца.
  • Свечани дочек биће уприличен у Палати Србија на Новом Београду, а грађанима ће превентивно бити блокирани и телефони.
  • Џое Бајден је само један у низу убица и ратних злочинаца кога ће „наша“ власт дочекати традиционално:

Погача и со за творца геноцида

Посету потпредседника САД Џоа Бајдена обележиће затварање саобраћајница, мостова и превентивно блокирање телефона. За безбедност масона 33-ћег степена задужени су снајперисти и хиљаде „српских“ полицајаца.

Џое Бајден је специјални гост председника владе Вучића, који ће га уз традиционалну погачу и со угостити у Палати Србија. Бајден ће се за добродошлицу захвалити тапшањем по рамену за постигнут напредак у развоју институција и државности Косова.

САД је заменила донације осиромашеног уранијума затвореницима војног логора Гвантанамо, те се може очекивати Бајденов поклон у виду још пар пензионисаних терориста. Џое Бајден ће се током визите Београдском пашалуку осим са Вучићем, састати и са министром спољних послова Дачићем и председником Николићем.

За оне са слабијом меморијом, тројка Вучић-Дачић-Николић која се састаје са Бајденом је иста црна тројка чија је политика и призвала НАТО бомбе. Њихов пријатељ Бајден је током 90-их био главни промотер разбијања СФРЈ, прогона Срба их Хрватске, бомбардовања Срба у БиХ и агресије на СР Југославију.

Смрт 12 Бањалучких беба 1992 само је један у низу успешно реализованих Бајденових пројеката. Несташица лекова због уведених санкција у Србији је убила више људи него ратови и НАТО агресија заједно.

За „стављање тачке“ на преживеле остатке (некада) српског народа задужена је насилна вакцинација, коју у окупираној Србији организује – гле чуда: Америчка Привредна Комора (AmChAm).

Поред ратова насталих разбијањем СФРЈ, Џое Бајден је главни органиизатор НАТО агресије на СР Југославију и окупације Косова и Метохије. Његов сада покојни син Бо Бајден умро је од канцера који је добио због изложености радиоактивном зрачењу на Косову, где га је тата Џое послао као надзорника отете спрске покрајине.

Мафијашки клан Бајден се помиње као организатор пуча у Украјини, рата у Сирији и терористичких напада у Македонији. Цела операција „ширења демократије“ послужила је као маска за елиминацију дотока Руског гаса у Евроопу, да би се тако направио монопол за енергетске корпорације клана Бајден.

Свечани дочек ратног злочинца и творца геноцида над српским народом Џоа Бајдена, доказује да је Београд „српски“ град у истој мери колико Приштина, Тирана или Загреб. Иако се јавност још увек добро сећа Бајденових изјава на CNN да „све Србе треба ставити у нацистички концетрациони логор“, Џое ће у Београду бити дочекан као најдражи гост.

„Све Србе треба ставити у нацистичке концентрационе логоре. Срби су неписмени дегенерици, убице беба, месари и силоватељи.“ – Џое Бајден | CNN: Larry King Live

Нов Бајденов задатак за квислиншку владу окупиране Србије ће осим куповине америчког гаса и признања независности Косова, бити и стварање нове Југославије. Пројекта радног назива „Западни Балкан“ који обухвата Хравтску, БиХ, Србију, Косово, Македонију и Албанију ујединиће „братске“ народе ради лакшег командовања из Вашингтона.

Срби су прву Југославију (Краљевину СХС) платили са 1,100.000 убијених, друга (СФР) Југославија нас је коштала 1,200.000 а ратови услед њеног распада десетине хиљада убијених и милионе прогнаних.

Нову „југословенску“ креацију масонских ложа Срби ће платити не само потпуним губитком државности, већ етничким нестанком са ових простора. Наши прекодрински владари Србију третирају као да су је донели са собом у коферу преко моста, распродајући је као пијани коцкар ненадани добитак у казину.

  • Бајденово ритуално уринирање по гробовима побијених Срба у сред Београда само је један у низу доказа да „наша“ влада – уопште није наша.
Креатори овакве политике нити припадају нашем народу - нити га воле. *

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.blic.rs/vesti/politika/snajperi-hiljade-policajaca-blokiranje-telefona-beograd-sutra-pod-opsadom-zbog-posete/w80pdv2
http://rs.sputniknews.com/politika/20160813/1107744836/gvatanamo-zatvorenici-srbija.html
https://sh.wikipedia.org/wiki/Smrt_12_banjalu%C4%8Dkih_beba
http://vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=86822&Bajden:-Srbi-su-nepismeni-degenerici-i-treba-ih-staviti-u-nacisticke-logore
http://a-place-to-stand.blogspot.rs/2009/05/joe-biden-americas-nazi-vice-president.html
http://neilclark66.blogspot.rs/2009/05/joe-biden-racist-goes-to-serbia.html
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:550736-Bajdenov-sin-umro-od-tumora-na-mozgu
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%96%D1%80%D1%82%D0%B2%D0%B5_%D1%83_%D0%9F%D1%80%D0%B2%D0%BE%D0%BC_%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BC_%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia