odgovor-snp-asb-sorosevi-samaricani-u-subotici

Одговор СНП-у: ASB Сорошеви „самарићани“ у Суботици

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Велимир Марјановић је испред покрајинског одбора СНП Војводине упутио захтев Општини Суботица да хитно донесе одлуку о затварању центра за мигранте.
  • У изјави за „Танјуг“ наведено је да мигрантским центром у Суботици руководи немачко-аустријска фондација „ASB“, о чијем се правном статусу, финансијеру и овлашћењима не зна ништа.

Arbeiter-Samariter-Bund: Сорошеви „самарићани“ у Суботици

Председник покрајинског одбора СНП Војводине, Велимир Марјановић је упутио захтев Општини Суботица да хитно донесе одлуку о затварању центра за мигранте. У изјави за „Танјуг“ наведено је да мигрантским центром руководи фондација „ASB“, о чијем се правном статусу, финансијеру и овлашћењима не зна ништа.

Захтевајући од надлежних у Суботици одговор у чије име је фондација „ASB“ преузела овлашћења, Марјановић је изразио забринутост због угрожене безбедности грађана, све чешћих пљачки, физичких напада и покушаја силовања.

„Упозоравамо да више од 95% миграната у Суботици чине мушкарци самци, без жена и деце. Међу њима се налази и велики број терориста, као и затвореника који су пуштени из затвора а осуђени за најтежа кривична дела“

  • Фамозна „ASB“ је скраћеница за Arbeiter-Samariter-Bund, још једну у низу Сорошевог фронта невладиних организација.

Основана као „самарићанска“ помоћ у Мостару (БиХ) 1992 године, прокламовани циљ невладине организације је хуманитарна помоћ у смештају ратом расељених лица. Да би се процес „управљања миграцијама“ спровео у дело, потребно их је најпре помоћу рата покренути, по шаблону већ виђеном од Југославије до Сирије – са заједничким финансијером у позадини.

Иако првобитно основан за помоћ у насељавању ратом размештене популације у СФРЈ, заједно са НАТО ширењем демократије фондација „ASB“ је проширио своју делатност на Блиски Исток. WikieLeaks депеша (10 DAMASCUS 42) потврђује присуство невладине организације „ASB“ у Сирији 4 новембра 2009 године. Присуство Сорошевог фронта у тада још мирној Сирији био је најсигурнији показатељ да ће добром делу сиријског становништва бити потребна „хуманитарна помоћ“ приликом сеобе у Европу.

  • Процес управљања миграцијама је средство за реализацију Калерги плана, као кључне методе стварања новог „пан-европског“ народа.

Према плану аустријског грофа Калергија, народ нове Европе настаје мешањем старих европских нација са масовном миграцијом народа Африке и Азије. Тај морбидни процес брендиран је термином „избегличка криза“, а остварује се помоћу мејнстрим медија и невладиних организација финансираних од канцером већ руинираног Ђерђа.

Хакована документа Сорошевих оргнаизација објављена на интернет страници DC Leaks су разоткрила деловање једне од најутицајнијих мрежа у свету. Медијски наслови „Сорош улаже 500 милиона долара за помоћ избеглицама“ скривају чињеницу да су избеглице свој статус зарадиле управо деловањем истих глобалних структура које им сада „помажу“.

Нови светски поредак не предвиђа постојање националних држава, чије су границе сметња Бриселским технократама као што је председник европске комисије Јункер. Границе европских држава су сметња и команданту америчке војске за Европу, генералу Бен Хоџис-у а „управљање миграцијама“ је идеалан начин за њихово укидање.

Реализација Калерги плана уништења етничких нација масовном миграцијом осетила је и Србија, у коју је за две деценије насељено скоро два милиона особа. Трајно насељавање илегалне миграције афро-азијске регије само је завршни чин глобализације, чија централизована власт даљинског управљања захтева јединствено становништво – без осећаја националне, културне и верске припадности.

  • Медији финансирани од Сороша су ту да нас убеде у оправданост идеје „населимо пуста српска села“, а невладине организације истог финансријера су задужене за најпре размештање, а потом и трајно насељавање илегалне миграције. За фондације и НВО као што су „ASB“ или „APC-CZA“, становништво Републике је само колатерлна штета глобализације.

Суботица нажалост није изузетак, већ најава даљих реформи Србије у европску „Cloaca Maxima“. Ратификовањем споразума о реадмисији омогућено је насељавање илегалне миграције, а иземеном закона о ванпарничном поступку у Члану 174 и добијање држављанства. Преговарачка поглавља 23 и 24 задужена су за привилегован статус ради боље интеграције, црнохуморно названо „суштинска промена друштв“.

Знамо ли да Брисел из својих фондова исплаћује по 6,000 евра за сваког насељеног дошљака, не треба сумњати да ће „хуманост“ домаћих политичара расти упоредо са свотом новца уплаћеном на рачуне. Проблем није у руководству Општине Суботица, већ у корумпираној квази-елити која управља државом.

Србијом владају они који нити припадају нашем народу - нити га воле.

© Анонимни | Anonymous Serbia

Калерги план: ударац испод појаса

Референце:
http://anon2.net/headlines/sta-pokusava-dzordz-soros-naslovi-sputnjik-dc-leaks/
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=10&dd=01&nav_category=11&nav_id=1182948
https://wikileaks.org/plusd/cables/09DAMASCUS776_a.html
http://www.asb-see.org/about-us/short-history-asb-in-see/
https://willyloman.wordpress.com/2014/09/13/david-haines-worked-for-agency-linked-to-soros-open-society-foundations/
https://wikileaks.org/plusd/cables/03ZAGREB337_a.html
http://anon2.net/headlines/soros-ulaze-500-miliona-dolara-za-pomoc-izbeglicama-naslovi-novosti/
https://en.wikipedia.org/wiki/Cloaca_Maxima
http://anon2.net/svet/serbija/invazioni-korpusi-poglavlja-23/

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia