brexit-novi-oxi-bilderberg-ne-priznaje-referendum

Да ли је „Brexit“ нови „OXI“ ?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Победа на Brexit-у потсећа на Грчи „OXI“, најпре су прославили а потом је све било по старом.
  • Директна демократија није предвиђена у глобализацији, референдум је валидан искључиво ако је интересу зацртане Агенде.
  • Brexit није крај, већ тек почетак ослобођења од глобалне диктатуре која неће дозволити домино ефекат – не бирајући средства.

Да ли је „Brexit“ нови „OXI“ ?

Британци су победу на референдуму о напуштању ЕЗ прославили као Грци свој историјски „OXI“. Судећи по реакцијама организација које стварно одлучују о светским дешавањима – и епилог „Brexit“-а ће бити сличан.

Британски премијер Камерон је након пораза на референдуму истина поднео оставку, али је активирање Члана 50 оставио за следећег премијера – тамо иза октобра у најбољем случају. Тек активирањем процеса по члану 50 Лисабонског споразума, Британија званично започиње излазак.

the-Lisbon-Treaty-Article-50-not-invoked-

Одлагањем покретања Члана 50, Дејвид Камерун је својим шефовима у Бриселу оставио довољно времена „да спусте лопту на земљу“ и пониште резултат референдума. Да сви мејнстрим политичари раде за истог „газду“, потврђује изјава главног промотера Brexit-а. Након тешко извојеване победе, бивши градоначелник Лондона Борис Џонсон је изјавио „да нема разлога за журбу“ (There is no need for haste).

Покретач „Brexit„-а и лидер партије за независност, Најџел Фараж је признао превару за једно од највећих обећања: преусмеравање 350 милиона фунти недељно из Брисела у домаће здравство. За рубрику веровали или не је изјава Француског председника забрињавајућег менталног здравља, да је „Brexit“ ставио знак питања на будућност читаве планете.

Добро режираној кампањи страха придружио се и први председник европског савета Herman Van Rompuy, најавивши распад Велике Британије. Бриселски комесар Гинтер Етингер је отишао корак даље, упутивши отворен позив Шкотској да изађе из Велике Британије.

Свој референдум за излазак из Велике Британије најављио је и град Лондон – што нас доводи до правог узрока проблема. The City of London један је од три главна стожера Новог Светског Поретка и практично независна држава у држави.

Лондон (The City of London) је задужен за глобалне финансије, Вашингтон (Washington, D.C.) је светско министарство рата, а Ватикану припадају људске душе – и људи, наравно.
Група Билдербег је на недавно одржаном годишњем састанку припремила проверен рецепт, већ виђен на примеру Грчког „OXI“ референдума. Пустити људе да гласају и да се мало провеселе, а у случају непожељног исхода игнорисати резултате као да се ништа није догодило.

Грци су на референдуму прошлог лета рекли одлучно НЕ, да би их главни промотер Ципарс недуго потом уверио да „OXI“ у ствари значи – ДА. Глобални банкарски картел је натерао Ципраса да поједе сваку реч критике, а Грци су остали без својих аеродрома, лука, плажа, острва и дела пензија.

Британце сада чека део арсленала за преваспитање непослушних, добро познат на овим просторима. Медијске манипулације, невладине организације, дезинформације, удар на националну валуту и константна кампања застрашивања, уз неизбежно – понављање референдума.

Референдум као једини изворни облик (директне) демократије се у Агенди глобализације налази искључиво као декор. Илузија слободно изражене воље и демократије нестаје када резултати нису по вољи господара лутака.

  • Нови Светски Поредак је предвиђен као централизована диктатура, која не признаје слободу избора и слободне воље – код нас познато као „без алтернативе“. Пад прве домине повукао би за собом ефекат који би референдумом у Холандији, Данској или Француској уништио пројекат стваран миленијумима.
Уколико Британци не схвате да је победа на референдуму тек први корак - њихово славље ће трајати колико и Грчи "OXI".

© Анонимни | Anonymous Serbia

Референце:
http://www.bbc.com/news/uk-politics-36615028
http://www.lisbon-treaty.org/wcm/the-lisbon-treaty/treaty-on-European-union-and-comments/title-6-final-provisions/137-article-50.html
http://www.blic.rs/vesti/svet/pokretac-bregzita-priznao-prevaru-faraz-nismo-smeli-da-obecamo-350-miliona-funti/7c97s7e
http://rs.sputniknews.com/evropa/20160625/1106753801/Bregzit-Oland-Francuska-Britanija.html
http://fakti.org/globotpor/quo-vadis-orbi/eu-komesar-otvoreno-pozvao-skote-da-izadju-iz-velike-britanije-i-udju-u-eu
http://rs.sputniknews.com/evropa/20160625/1106749724/Rompuj-EU-Britanija.html
http://www.telegraf.rs/vesti/2213800-uzivo-bregzit-britanija-ceka-rezultate-glasanja-mrtva-trka-izmedju-onih-koji-bi-da-izadju-iz-eu-i-da-ostanu-u-njoj-foto
http://fakti.org/globotpor/quo-vadis-orbi/evrofanatici-ne-znaju-da-gube-preko-milion-britanaca-trazi-novi-referendum

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia