zatiranje-srba-po-kodeksu-codex-alimentarius-2012-tabloid-mersiha-hadzic

Затирање Срба по кодексу „Codex Alimentarius“ 2012

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • Пропис који ће доћи главе необавештеним, неопрезним и превареним грађанима

Отров, онај који убрзано убија, кружи Србијом. Има га у увозној храни, и све је то одобрила држава. Криминално „демократско“ предузетништво једва је дочекало да добије право на убијање народа

Аутор: Мерсиха Хаџић (2012)

Убијање Срба по кодексу

  • Мада већ дуже време ингоришу упозорење лаичке и стручне јавности, власти у Србији (већ увелико у одласку) мораће да се суоче, по свему судећи на оптуженичкој клупи, да су одговорне за увоз прехрамбених производа опасних по живот и здравље.

Реч је, наиме, о увозу оне хране која је обележена знаком пирамиде и именом Codex Alimentarius. Наведени производи су се појавили на тржишту Србије незаконито, јер геноцидни Codex Alimentarius у Србији није усвојен, није „усклађен“, нити може бити, јер су одредбе Codex Alimentarius-а у супротности са две конвенције, Ротердамском и Копенхашком, које је и Србија потписала и које имају већу снагу од било ког домаћег закона!

  • Било какво мењање или „усклађивање“ закона да би се Codex Alimentarius почео примењивати у Србији је неприхватљиво, док је Србија потписник наведених конвенција.

Codex Alimentarius садржи обавезујуће одредбе о коришћењу вештачког говеђег хормона раста и антибиотика у свим врстама меса намењених људској исхрани, што ће имати несагледиве последице по здравље садашњих и будућих генерација.

Све врсте прехрамбених намирница се по одредбама Codex Alimentarius морају зрачити да би дуже трајале, а не постоје безбедне дозе зрачења за људско здравље. У пољопривредној производњи Codex Alimentarius обавезује употребу једино генетски модификованог семена, а од 12 забрањених хербицида као најопаснијих хемијских средстава за заштиту пољопривредних производа, Codex Alimentarius на листу дозвољених једињења враћа седам, као DDT, lindan, malation и друге отрове…

  • Званичне препоруке Codex Alimentarius-а, смањиле су минималне количине хранљивих материја у људској исхрани, тако да ће се у земљама које прихвате Codex Alimentarius, витамини, лековите траве (чајеви), корисни минерали бити забрањени у слободној продаји.
Аутори Codex Alimentarius-а су приликом састављања одредби планирали смрт три милијарде људи, једну милијарду од непосредне примене одредби Codex Alimentarius-а, две милијарде од последица потхрањености и немогућности лечења, а све у циљу смањења људске популације на за њих прихватљиву једну милијарду.

Треба рећи и то да је Codex Alimentarius наставак нацистичке филозофије коју је осмислио Fritz De Meer, директор фармацеутске компаније I.G.Farben (данас Novartis), која је производила Zyklon B за гасне коморе у конц-логорима током Другог светског рата. Због тога је у Нирнбергу 1945. године осуђен због злочина против човечности.

Зато је и битно упозорити грађане Србије, уместо Владе Србије и ресорних министарстава која су увучена у коло геноцида над сопственим народом, да је жиг Codex Alimentarius-а на овом огласу означава и то да су сви наведени производи подвргнути тим спецификацијама!

У вези са тим је јасна порука грађана и стручњака у Србији да се неће подвргавати колективном самоубиству, да не купују намирнице са знаком пирамиде уз који стоји назив Codex Alimentarius, јер тај знак представља надгробни споменик нашем здрављу и будућности.

  • Обележене намирнице због штетних састојака које у себи садрже, код корисника и потомака могу да изазову малигна обољења, стерилитет, шећерну болест, атрофију мозга, импотенцију и још 60 најтежих обољења.

Грађани треба добро да загледају производе при куповини, јер су бескрупулозни произвођачи већ добили зелено светло од одговорних политичара и описани знак ставили на своје производе, као на паковања виршли у месарама „Матијевић“!

Требало би јавно и масовно бојкотовати те производе, заобилазити такве продавнице, па кад скину знак са производа и наставе са продајом отрова, масовним грађанским отпором довести их до суда! Јер њихов разлог је профит, и због њих се обарају све досадашње контролне норме у области производње хране, адитива и осталих додатака храни.

Али, да би се угушила конкуренција, доноси се и велики сет прописа који ће ових дана у Србију донети монструозни Codex Alimentarius. Вероватно већина грађана није ни чула за Codex Alimentarius, зар не? А ако народ није чуо за њега, то значи да је елита постигла свој циљ, јер им управо то највише одговара!

Када би најшира јавност у Србији знала шта је „Кодекс“, њихов опстанак био би угрожен.

Нажалост, упркос упозорењима која ионако тешко долазе до грађана, јер је садашњи медијски мрак никад већи, „Кодекс“ долази! Биће стављен у употребу 31. децембра ове апокалиптичне 2012. године!

Можда то у овом тренутку ништа не значи, али да би ствари биле јасније, треба рећи јасно шта је заправо „Кодекс“…

Наиме, Codex Alimentarius је скуп правила за регулацију пољопривреде и потпуну контролу хране од семена до коначног производа!

Под „Кодекс“-ом више није потребно обележавати животиње које су генетски модификоване, што је до сада било обавезно! На тај начин ће се животиње укрштати и тиме ће се уништити природни потенцијал постојећих раса, што је и циљ „Кодекса“-а. Све поврће и семе ће бити изложено зрачењу!

Тренутно се то ради само код семења и поврћа које је дуго у транспорту, како би остало свеже што дуже. Под Codex Alimentarius ће то бити обавезно за све поврће, семе, животиње и месо.

  • Увођењем „Кодекс“-а све животиње које се узгајају за храну или млеко мораће да добију Монсанто хормон раста и Монсанто антибиотике. Иначе, компанија Монсанто је највећи произвођач генетски модификованих животиња на свету. Врло подла, једна од најподлијих компанија на свету.

Људи ће оболевати због употребе генетски модификоване хране. Када се догоди, ту ускаче фармација, која ће им нудити помоћ у облику својим лековима.

Готово сви природни лекови ће бити забрањени и означени као опасни, а дозвољени ће бити само фармацеутски производи. Па нека ми неко каже да је хемија здравија од природних производа, како хране тако и лекова. Природни лекови су конкуренција фармацији, па зато желе да их укину. Витамински додаци ће моћи да се добију само на рецепт. Codex Alimentarius у основи спречава и укида природно органско ратарство.

Законска регулатива

  • На тржиштима ЕУ и Светске трговинске организације HACCP систем је постао обавезујући 1. јануара 2006. године (Council Directive 93/43/EEC).

Једноставно, укључивање стандарда квалитета и безбедности хране у општи систем провере квалитета у предузећима, постао је услов пословања с партнерима на међународном тржишту. Законска регулатива готово свих развијених земаља обавезује произвођаче хране у тим земљама на увођење система HACCP.

Због тога је и наша земља прихватила овај концепт безбедне хране тако да од 1. јануара 2009. године HACCP концепт постаје обавезујући на тржишту Србије, па предузећа која до тог рока не буду поседовала сертификате о пословању у складу са овим системом неће моћи да извозе и продају своје производе у Републици Србији.

Примена овог закона и имплементација HACCP одложена је била до 01.01 2011. године, односно до данас нема доследне примене.

Обука за имплементацију HACCP-а обавља се у судски регистрованим високошколским установама па до кафана и сви издају сертификате да су полазници квалификовани да у својим предузећима, продавницама, месницама, пекарама… воде рачуна и примењују Закон о безбедности хране.

Миодраг Костић Коле, финансијер ДС-а, од почетка ове године је преко своје фирме „M.K. speed“ из Новог Сада, увезао из Руминије око хиљаду тона семенског кукуруза. Извозник је швајцарско представништво америчке фирме „Монсанто“. Ова моћна компанија је произвођач генетски модификоване хране и залаже се за широку примену генетског смена.

Колико ће плодних војвођанских њива бити за дужи период затровано сменским кукурузом који је увезао Миодраг Костић, можемо само, са страхом, претпоставити. Костић, уосталом, не крије да сарађује са копанијом „Монсанто“, јер добија велике паре за затирање српских ораница. Фитосанитарна инспекција Србије у рукама је жуте мафије. Колико је затрован семенски кукурз који је увезао Костић сведоче инспектори ФТО, чије ћемо исказе објавити у наредним бројевима.

Цитат из HACCCP водича

  • Република Србија

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, управа за ветерину

ВОДИЧ

  • За развој и примену предусловних програма и принципа ХАЦЦП у производњи хране
"Идеално, принципи GMP/GHP и општи модели HACCP треба да су расположиви и произвођачима и надлежним органима у форми водича за 'најбољу односну праксу' припремљених од стране професионалних организација и/или националних надлежних органа и/или међународних организација (нпр. FAO-WHO Codex Alimentarius). Општи савети и модели из таквих водича нису директно применљиви ни на један стварни процес или производ, већ само представљају извор основних информација и помоћ произвођачима да сами даље развијају сопствене (специфичне) HACCCP системе, а надлежним органима да развијају програме провера тих HACCCP система".

Аутор: Мерсиха Хаџић | Извор: Таблоид – лист против мафије

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=257&cl=15

  • Видео: „Смрт на уста улази“ (GMO, Monsanto, Codex Alimentarius)

Анонимни | Anonymous Serbia

Анонимни | Anonymous Serbia

Freelancer at Анонимни
Анонимни | Anonymous Serbia
- Truth Will Set You Free
Истина је екстремна, улепшавати је био би маркетинг
Анонимни | Anonymous Serbia